Het nieuwe jaar is alweer twaalf dagen oud, als we niet oppassen vliegt het jaar voorbij en hebben we nog steeds niks geschreven over ons tien-jarig bestaan! De hoogste tijd om terug te blikken op 2015: het jaar waarin Engel. haar tiende verjaardag vierde! Dat wat in de Jordaan met een zelfgemaakte vlaggetjeslijn begon, groeide uit tot een heus bedrijf dat een met zorg samengestelde collectie voert, met vele verkooppunten en trouwe klanten. Dit alles inmiddels geregiseerd vanuit een prachtig kantoor met fijne collega’s: Sabien werd – zoals zij zelf voorspelde – dé vlaggetjeskoningin van Nederland!

 

Redenen genoeg voor een feestje. Mét slingers, die we op het laatste moment voor deze speciale gelegenheid – weer een keer - zelf maakten! En hoedjes, heel veel hoedjes. Wij zagen het ene na het andere mooie exemplaar voorbij komen! Echt geweldig dat jullie – mochten er feestgangers meelezen - allemaal zo feestelijk uitdosten voor ons kleurrijke feestje bij het Seinwezen in Haarlem.

 

En een feest was het: de zon scheen, iedereen was goed gemutst (we weten nu waar dat spreekwoord vandaan komt), er was Hééérlijk eten & drinken, een fantastisch optreden van Max Douw en dochter Mijntje. Er waren prachtige bloemen en een avontuurlijk terrein waar de kinderen zich uren konden vermaken. Tot slot was er taart, en wat voor één.  Mocht het water je in de mond lopen bij het zien van deze zálige stapeltaart met vers rood fruit, dan is dit je geluksdag, want het blog PRCHTG  deelde het recept.