Vandaag hebben wij iets leuks voor je in petto! Enige tijd geleden vroeg haakkoningin Annemarie van Studio Hip en Stip of zij - als groot liefhebber van onze ENGEL. collectie - wat van onze producten mocht gebruiken voor het maken van foto's voor haar boek. Uiteraard konden wij haar dit niet weigeren. Hoe leuk, een eigen haakboek!!! Daar dragen wij graag een steentje aan bij.

Lees verder...

Lees meer

16-08-2018

elke dag feest

Of er nu iets te vieren valt of niet: met de slingers van ENGEL. is het elke dag feest! Ze zeggen weleens 'het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen'. En zo is het! Daarom hebben wij heel veel vrolijke slingers in onze collectie, in allerlei toffe varianten. 

Lees verder...

Lees meer

Wij zijn dol op kerst: de kerstboom kan niet bont genoeg, we genieten volop van al het lekkers - uiteraard geserveerd op ons sprookjesachtige Winter servies (dat niet alleen mooi is met kerst) - en onze liefsten! Maar heel stiekem zijn wij ook best blij als de boom weer gaat, zeker als alle ballen er bijna uitglijden omdat de boom er zo treurig bij staat. 

Lees verder...

Lees meer

20-08-2018

bonte ker(st)mis

Nog niet zo lang geleden hielden we al een generale (kerst-)repetitie. Qua aankleding dan! We pakten uit met ons prachtige winter servies in prachtige groentinten, onze onmisbare caketoppers (als je snel bent heb je ze nog op tijd in huis), de kleine papieren huisjes van Jurianne Matter en de bladeren uit het DIY Styling Book van Studio Roof: alles bij elkaar een 'match made in heaven'.

Lees verder...

Lees meer

19-08-2018

ENGEL. loves angels

Wij ENGEL. meisjes houden van engeltjes en dan vooral van deze nieuwe engeltjes van Jurianne Matter. Maar stiekem zijn al haar engeltjes mooi. Deze nieuwe Sing Too angels - met hun vrolijke, kleurrijke printjes - kunnen eigenlijk het hele jaar, maar zijn met kerstmis natuurlijk écht onmisbaar. 

Lees verder...

Lees meer

12-08-2017

Generale repetitie

Met zoveel moois in de webshop kunnen wij ons niet beheersen en pakken we natuurlijk zelf ook uit met kerst. Een mooi gedekte tafel, lekker eten en onze liefsten om ons heen; gelukkiger kun je ons niet maken. Hoewel we het menu nog helemaal uit moeten stippelen, hebben we wel alvast 'geoefend' met het dekken van de tafel, we bundelden hiervoor de krachten van drie - al zeggen we het zelf - top merken! 

Lees verder...

Lees meer

Vandaag tippen we je weer een aantal fijne cadeaus, die je vanaf vandaag (tot en met 5 december) vanaf €25,00 zonder verzendkosten besteld! Voor dat lieve kind wat zo enorm van de natuur houdt, voor de creatieve schoonzus die niet vies is van een paar uurtjes fröbelen of gewoon - je raadt het al - voor jezelf. Speciaal voor de december maand zochten wij de mooiste items van Studio Roof voor je uit, waaronder deze prachtige blauwe libelle (die je als een trofee aan de muur kunt hangen) en de stoere kever genaamd vliegend hert!

Gebruik de code: 'SINT 2017' om je aankopen zonder verzendkosten  te laten bezorgen. Geldig tot en met 5 december aanstaande.

Lees verder...

Lees meer

24-04-2018

Black fri-yay

 

Wij maken van deze 'Black Friday' een heuse 'Black Fri-yay' en geven hem wat kleur door jou te trakteren op heel veel winterse ENGEL. producten met maar liefst 30% korting. Zelfs onze nieuwe caketoppers - waar jij tijdens het kerstdiner echt de blits mee kunt maken - koop je nu in de webshop met deze fijne korting. Niet gek toch, met de feestdagen in het vooruitzicht?

Lees verder...

Lees meer

16-04-2018

Pin a Party

Omdat 'feest' our middle name is konden wij deze prachtige collectie - met de toepasselijke naam - 'Pin a Party' van Mianne de Vries niet weerstaan. Wij zagen haar een aantal edities geleden al op Show UP en de laatste keer bestelden we ze: deze porseleinen ballonnen, vlaggenlijn en confetti.

Lees verder...

Lees meer

17-08-2017

knus bij kaarslicht

Heel stiekem verheugen we ons al op de wintermaanden en zelfs al een beetje op kerst! Nu het 's avonds al vroeg donker is en we ons huis in hetzelfde donker in de ochtend verlaten vullen onze woonkamers zich met zacht kaarslicht. We koesteren de lange avonden op de bank, waar de warme plaids een vast plekje hebben weten te veroveren en we ons tegoed doen aan warme chocolademelk mét slagroom.

Lees verder...

Lees meer

30-04-2018

heim sweet heim

Home sweet home, maar dan anders! Deze kleine papieren huisjes heten Heim en - het verbaast je vast niet - ze zijn ontworpen door Jurianne Matter. Wij waren op slag verliefd: op de kleuren, de vormen én het feit dat je ze zelf met gemak ik elkaar zet. En net als altijd zijn de mogelijkheden weer oneindig, daar worden we blij van!

Lees verder...

Lees meer

19-03-2018

homemade applepie

Voordat we ons helemaal onderdompelen in het december-gebeuren en we ons nieuwe winterservies in het zonnetje gaan zetten, delen we nog even de állerlekkerste appeltaart, geserveerd op ons altijd feestelijke bamboe servies! Je herinnert je vast nog dat we twee weken geleden appels gingen plukken tijdens de appelplukdagen, we beloofden je toen al ons lievelingsrecept te delen en - beloofd is beloofd - dat doen we dus vandaag...

Lees verder...

Lees meer

 

Bij Sabien op bezoek gaan is altijd een klein feestje, zij heeft een kleurrijk en super inspirerend huis (je las er eerder al hier over) en weet de fijnste plekjes op IJburg te vinden. We beginnen dan ook met een heerlijke latte en een zo mogelijk nog lekkerdere carrotcake bij de Bakkersfiets, door wie Sabien ook haar brood aan huis laten bezorgen, verser kan gewoon niet! Een echte aanrader als je Ijburg eens mocht bezoeken. 

Lees verder...

Lees meer

14-03-2017

appelplukdag 2017

Weer of geen weer, afgelopen zaterdag moesten en zouden we appels gaan plukken tijdens de jaarlijkse appelplukdagen. De dames lieten zich er door een buitje niet van weerhouden. Want wat is er nou leuker dan je eigen appels plukken, in appelkratjes rond gereden worden door de boomgaard en springen op een immens groot springkussen in de vorm van een appel?

Lees verder...

Lees meer

26-02-2018

honeycomb diy

We komen er niet zo vaak aan toe als we zouden willen, terwijl onze hoofden overlopen van leuke ideeën: 'knutselen'. Maar vandaag - tijdens een paar vrije uurtjes - maakten we deze gave luchtballonnen van onze honeycombs. Dit idee lag al maanden op de plank en toen we deze vrolijke kartonnen bekers zagen gingen we ervoor. Uiteraard delen we de fijne plaatjes met jou!

Lees verder...

Lees meer

20-06-2018

sticky leaf

Met de herfst in aantocht - en de volgende vakantie in zicht - leek het ons leuk aandacht te besteden aan een artikel wat wij al enige tijd in onze webshop verkopen, maar wij nog nooit in het zonnetje hebben gezet: deze grappige, decoratieve en o zo praktische 'Leaf-it' sticky notes. Liefkozend ook wel sticky leafs genoemd!

Lees verder...

Lees meer

Beurzen! Hoewel het altijd flink aanpoten is, zijn ze vaak zo inspirerend en is het natuurlijk hét moment om onze nieuwe collectie te showen. We trapten vorig week af met Show UP, waar we heel veel gezellige klanten ontvingen, maar dit keer ook tijd maakten om voor de webshop dingen in te kopen. In de gaten houden dus! Vervolgens reisden we af naar Parijs waar onze stand op Maison et Objet weer opbouwden, om onze internationale klanten - dat zijn er inmiddels aardig wat - te ontvangen.

Lees verder...

Lees meer

10-04-2017

trotse tassen

Hoewel wij trots zijn op al onze ENGEL. producten worden wij dolblij bij het aanzien van onze - inmiddels - uitgebreide tassencollectie, die maar liefst acht printjes telt. Daarnaast wordt elk printje uitgevoerd in verschillende modellen, zo is er voor elk wat wils. En omdat wij onlangs twee toffe nieuwe prints toevoegden hebben we in deze blogpost een fijne mededeling voor jou!

Lees verder...

Lees meer

26-02-2018

schortjes

Houd onze webshop de komende tijd goed in de gaten, we gaan namelijk ruimte maken voor allerlei leuke, nieuwe producten. Dat betekent dat we afscheid gaan nemen van andere toffe items en jij deze voor een fijn prijsje kunt kopen. Zoals deze vrolijke schortjes, die natuurlijk multifunctioneel zijn!

Lees verder...

Lees meer

14-03-2018

ENGEL. & kleur

Hier worden wij blij van: kleurrijke kinderkamertjes vol persoonlijke items, oud & nieuw gemixt met zelfgemaakt, in de fijnste kleuren! In dit soort kamers voelen onze ENGEL. producten zich meteen thuis. De 'Best of ENGEL.' slinger gemaakt met de tofste ENGEL. printjes hangt hier alsof hij hier al jaren hangt. Wat vind jij? Dit is toch instant happiness!

Lees verder...

Lees meer

12-07-2017

krantenkapper

In de zomervakantie vinden wij het altijd heerlijk om met onze handen bezig te zijn: hoofd uit, handen aan! Of het nou knippen, plakken of vouwen is, op deze manier komen wij helemaal tot rust en kunnen we na de vakantie weer even tegenaan. En laten wij nou de prachtige collectie van de Krantenkapper in onze webshop verkopen. Jij weet dus wat jou te doen staan deze zomer: kristallen vouwen. Eventueel vast voor de kerst! Je kunt niet vroeg genoeg zijn.

Lees verder...

Lees meer

02-12-2017

we love Mimi 'Lou

Wij zijn zonder twijfel enorm trots op onze eigen collectie, maar wist jij dat er in de webshop nog veel meer pareltjes te vinden zijn? Wat dacht je van de prachtige items van Jurianne Matter of de kleurrijke figuren van Ingela P. Arrhenius! Nog niet zo vaak belicht zijn de vrolijke interieurstickers van Mimi 'Lou, deze beauties verdienen wat extra aandacht. Bovendien zijn de stickers nu met een fijne korting in de webshop te koop, tijd voor een kleine make-over!

Lees verder...

Lees meer

24-03-2018

vakantie giveaway

Giveaway gesloten! Alle delen van Nederland hebben nu vakantie, ein-de-lijk! Uiteraard blijft de webshop gewoon geopend, je kunt dus heerlijk vanuit je luie stoel - misschien staat die wel in een zonnig oord - blijven shoppen. Toffe slingers voor een zomerse bbq, schooltassen voor de kinderen, ze worden allemaal gewoon verstuurd. Én op de valreep geven wij maar liefst drie (ja, je leest het goed) ENGEL. weekendtassen (t.w.v. €49,95) weg. 

Lees verder...

Lees meer

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: wij zijn fan van Jurianne Matter. Maar heel eerlijk: wie niet? Haar stijl is evenals haar kleurgebruik onmiskenbaar. Echt, wij houden ervan! Veel van haar ontwerpen zijn van papier en moet je zelf - soms naar eigen inzicht - in elkaar zetten, zoals dit prachtige boeket met de naam: Blatt

Lees verder...

Lees meer

11-09-2017

de engel. ijslolly

Net als onze beroemde appel veroverde ook ons ijsje in no-time jullie harten! Zo vond onze vrolijke, zomerse zeefdruk zijn weg naar vele huiskamers, keukens en kinderkamers. Een echte eyecatcher in elke ruimte! Door de bijzondere zeefdruktechniek worden de kleuren extra intens en spat het fluorescerend neon-roze van het papier af. Zo blijft dit waterijsje zelfs met je ogen dicht nog lang op het netvlies staan.

Lees verder...

Lees meer

Het moment waar wij van ENGEL. allemaal naar uit hebben gekeken: de lancering van twee nieuwe prints voor onze tassenlijn! Van de week was het zover en werd de webshop aangevuld met alle modellen tassen in deze kekke printjes. Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar jouw reactie!

Lees verder...

Lees meer

20-09-2017

top tien

Een top tien van onze favoriete party essentials...in willekeurige volgorde uiteraard, want eigenlijk zijn ze allemaal onmisbaar. Ze zeggen in het 'ENGELs' ook weleens: the more the merrier! En zo is het! We trappen in ieder geval af met onze 'best of ENGEL' slinger mini, áltijd en overal op te hangen, niet alleen als je iets te vieren hebt.

Lees verder...

Lees meer

09-08-2017

zonnige werkplek

Afgelopen weekend was extra lang, wat een zaligheid. Naast het feit dat de werkweek dus een dagje korter was, was deze week vooral stormachtig en nat. Goed voor de tuin, kun je zeggen, maar wat minder goed voor ons humeur. En daarom werd de werkhoek opgefleurd met een paar fijne ENGEL. items, die overigens op andere plekken ook prima in te zetten zijn voor 'instant happiness'.

Lees verder...

Lees meer

28-12-2017

bamboo bowls

Bamboo bowls, bekt dat niet lekker? Ach, hoe je deze kleurrijke kommetjes - of zeg jij liever schaaltjes? - ook noemt, ze zijn een ware aanvulling op je servieskast. Zeker als deze alleen maar gevuld is met wit porselein en glaswerk. Zo blijkt maar weer dat je met ENGEL. in een handomdraai een klein feestje organiseert, ook in de keuken!

Lees verder...

Lees meer

Handlettering is deze dagen niet meer weg te denken uit ons bestaan, overal waar je kijkt kom je de mooiste creaties tegen. In je favoriete koffietentje op een mega groot schoolbord, op de etalageruiten in de binnenstad, maar ook in het magazine van de supermarkt! Je kunt er niet om heen: handlettering is hot!

Lees verder...

Lees meer

15-11-2017

knus kamertje

Gezelligheid en kleur hebben wij bij ENGEL. hoog in het vaandel staan! Daarnaast vinden we het tof om samen te werken met andere creatieve mensen die de wereld ook graag door een roze bril bekijken en daarbij denken we ook aan het milieu. Een goed voorbeeld daarvan zijn onze schooltassen, inmiddels is een groot deel daarvan gemaakt van gerecyclede frisdrankflessen. Dat zie je niet, maar is wel leuk om te weten. Toch?

Lees verder...

Lees meer

23-04-2018

slaapfeestje

Logeerpartijtjes - het is tenslotte meivakantie - worden pas echt een feestje als je er écht iets gezelligs van maakt, uiteraard horen chips en snoepjes daar ook bij. Je beste vriendinnetje mag uiteraard ook niet ontbreken, samen giechelen onder de dekens en kletsen tot je in slaap valt...of wanneer je ouders het na drie keer waarschuwen echt de hoogste tijd vinden. Maar voordat het zover is zorg je natuurlijk dat je slaapkamer extra gezellig is!

Lees verder...

Lees meer

18-08-2018

discotaart

Honeycombs is de fijnste kleuren, ons prachtige bamboe circus servies ( je leest er hier alles over ), vrolijke papieren rietjes! Wij trekken dit op een gewone maandag ook gewoon uit de kast, maar een discotaart is andere koek...uh taart uiteraard. Voor discotaart moet je baby op zijn minst hebben doorgeslapen, de hond maar één sok - in plaats van de gebruikelijke twee - hebben opgegeten óf het moet natuurlijk tweede Paasdag zijn! 

Lees verder...

Lees meer

Ijsjes! We eten ze niet alleen graag, maar we kijken er ook graag naar. Of het nu onze enige echte ENGEL. zeefdruk is of de print van onze tassen, wij worden er super vrolijk van! Je vindt ze allemaal in de webshop, net als de papieren ijsjes van Moon Picnic, die leuk zijn om mee te spelen, maar ook als decoratie kunnen dienen op de kinderkamer.

Lees verder...

Lees meer

30-03-2018

ENGEL. for boys

Wie denkt dat ENGEL. alleen voor meisjes is, heeft het toch echt mis! Oké, je hangt misschien geen roze poms in een jongenskamer, maar stoere petrol honeycombs (gecombineerd met okergeel, mooi!) misstaan niet op de kamer van jouw baby bink! Maar ook grote jongens kunnen heus met ENGEL. producten voor de dag komen, wat dacht je bijvoorbeeld van deze toffe weekendtas met pylonnen, die ook als sporttas goed uit de verf komt.

Lees verder...

Lees meer

18-01-2017

favorieten

e

We hebben allemaal zo ons favoriete ENGEL. product, voor de één zijn het de altijd vrolijke poms, voor de ander is het ons prachtige bamboe servies. Uiteraard zijn wij dol op al onze fraaie artikelen, maar van sommigen worden we extra blij, zeker als het buiten stormachtig en grijs is.

Lees verder...

Lees meer

17-12-2017

best of engel.

Met trots presenteren we de nieuwste slingers: de best of ENGEL. Vanaf nu - in twee maten - verkrijgbaar in onze webshop: een toffe, super vrolijke slinger met de 11 beste dessins van de afgelopen jaren. Zo zit ons beroemde appeltje erin verwerkt, maar ook de olifantjes van Jurianne Matter en de ijsjes! Uiteraard mogen de vrolijke feesthoedjes niet ontbreken.

Lees verder...

Lees meer

10-06-2017

show up

Wij waren (zijn!) er weer bij hoor, op show UP! Even leek het helemaal mis te gaan, onze pallet met spullen verdween op mysterieuze wijze van onze laatste beurs in Parijs, gelukkig was deze net op tijd terug om deel te nemen aan deze toffe trade show, waar wij met veel plezier onze klanten en die-hard ENGEL. fans ontmoeten.

Lees verder...

Lees meer

Witte honeycomb ballen kunnen altijd en overal! In de wintermaanden tijdens de feestdagen, op een zomerse bruiloft in een tot droomlocatie omgetoverde schuur, op een serene kamer van een babietje waarvan de ouders het geslacht nog niet lieten verklappen. Zoals gezegd: altijd en overal! En dus kregen onze witte honeycombs set een fraaie nieuwe verpakking en zetten we ze vandaag in het (winter-)zonnetje.

Lees verder...

Lees meer

01-04-2017

op rolletjes

Allereerst uiteraard de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, dat 2017 maar net zo creatief, kleurrijk en bovenal liefdevol mag zijn als 2016. Wij bedanken jullie voor al jullie fijne bestellingen, de mooie plaatjes op onder andere Instagram en het trouwe volgen van ENGEL. Jullie maakten van 2016 een feestje voor ons! 

Lees verder...

Lees meer

19-04-2017

kerst met engel.

Kwam jij er niet aan toe je huis in kerstsferen te brengen, om alles af te sjouwen voor de perfecte kerstversiering? Geen nood, ENGEL. schiet je te hulp, onze webshop staat nog vol met de meest mooie kerstdecoratie die je - als ze op werkdagen besteld worden - de volgende dag nog in huis hebt! Zoals bovenstaande toffe papieren sneeuwsterren, die je met het bijgevoegde kaartje naar een lieve vriend(in) of een dierbaar familielid stuurt!

Lees verder...

Lees meer

15-10-2016

kerst met jurianne

Hoewel deze schattige engeltjes van Jurianne Matter het hele jaar kunnen zijn ze natuurlijk uitermate geschikt om je huis me te decoreren in de donkere decembermaand. We zagen ze op Instagram al voorbij komen in de kerstboom, wij gebruiken ze om de feestelijk gedekte kersttafel mee aan te kleden.

Lees verder...

Lees meer

Yes, eindelijk kunnen we los gaan op de kerstdecoratie! De ENGEL. kerstcollectie neemt inmiddels serieuze vormen aan en dus zijn wij stiekem best blij dat de Goedheiligman weer uit het land is. Uiteraard nadat hij ons heeft overladen met cadeautjes en gezelligheid en we onze buikjes rond hebben gegeten aan de kruidnotencheesecake (die overigens ook prima te maken is met een bodem van bastogne koeken).

Lees verder...

Lees meer

Het is december...nou ja, bijna! En in deze laatste maand van het jaar hebben we het vaak zo druk dat we ons niet bezig gaan houden met het tellen van calorien. We willen genieten, met volle teugen: van onze liefsten, de gezelligheid, cadeautjes en lekkers. Deze witte chocoladecheesecake met kruidnoten - ja, je leest het goed - wilden we jou dan ook niet onthouden.

Lees meer...

Lees meer

20-07-2017

adventkalender 2.0

Hoewel het grote Sinterklaasfeest nog voor de deur staat is het slim om nu al over een leuke adventkalender te gaan nadenken! Herinner je je die van vorig jaar nog? Hier kun je hem nog een keer bewonderen. Wat was hij leuk en lastig te evenaren, maar...het is gelukt er weer net zo'n feestje van te maken als de vorige keer! We hingen de kalender namelijk in de boom, en niet zomaar eentje.

Lees verder...

Lees meer

13-12-2016

letterbanner

Vandaag is het echt zover: met de aankomst van de Sint lossen we het startschot voor de feestmaand! Vanaf nu zijn we druk in de weer met het bedenken van toffe surprises, gevatte gedichten, persoonlijke cadeautjes en gezellige - hoe kan het ook anders - feestversiering. Zoals deze toffe letterbanners, de enige echte van de Zweedse ontwerpster Ami Wachtmeister voor Ommdesign.

Lees verder...

Lees meer

 

Samen een feestje bouwen, dat doen wij bij ENGEL. graag. Sterker nog, het is ons vak. Maar samen iets moois maken, dát vinden wij net zo leuk! Dus toen ik op de beurs Maison & Objets in Parijs de prachtige paper cut dessins van Famille Summerbelle zag, ging ik op zoek naar de vrouw achter dit werk. Na mijn ontmoeting met de Franse Julie Marabelle wisten wij allebei zeker; onze gedeelde liefde voor mooie grafische ontwerpen en bijzondere kleuren moest ergens samenkomen.

Lees verder...

Lees meer

01-11-2016

dansen aan zee

Waar wij ook gaan, wij nemen altijd onze favoriete ENGEL. items mee! Een dagje dierentuin? Dan vullen wij onze grote pylonnen rugzak met broodjes, drinken en appeltjes. Een nachtje in een hotel met een lieve vriendin? Hop, alle maskertjes en smeerseltjes in de fijne nieuwe weekendtas met feesthoedjes print. En in de herfstvakantie naar zee? Dan krijgt ieder kind zijn lievelingtas mee. In dit geval de ijsjesrugzak met daarin kleurtjes en stiften, want tekenen is wat dit kind het liefste doet.

Lees verder...

Lees meer

25-08-2017

onze lievelings

De afgelopen jaren werd onze collectie steeds uitgebreider en naast de toffe items die we speciaal voor jullie inkopen breidde de lijn met ENGEL. producten zich nog meer uit. In deze blogpost aandacht voor een aantal van onze lievelingsitems. Zo lanceerden we - al even geleden - onze eigen feesthoedjes, in vier verschillende printjes, met een heuse pompom en geleverd met een vrolijke envelop zodat je hem ook op kunt sturen naar een jarig familielid of een vrien(in) die wat te vieren heeft!

Lees meer...

Lees meer

We vallen in de herhaling als we zeggen dat het bij Engel. altijd feest is, dat gaat gewoon vanzelf, we kunnen er niks aan doen. Zelfs van een simpele kwarktaart maken wij iets speciaals en jij kan dat ook!! Heel simpel, met ons nieuwe DIY sticky garland boekje. Daarmee maak je in een handomdraai een vrolijke mini-slinger.

Lees verder...

Lees meer

1 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in