Nee, we hebben het hier niet over meneer en mevrouw Vos, maar over de slinger waar het 10 jaar geleden allemaal mee begon: de enige echte ENGEL. vlaggenlijn. Maar dan in een nieuw jasje én in een bijpassend transparant tasje, zodat je hem na elk feestje weer keurig op kunt bergen. Laten hangen mag ook natuurlijk!

De slingers van ENGEL. zijn stevig en lekker lang. De – maar liefst – 22 vrolijke, bont gekleurde vlaggen zitten bij Mrs. Fox aan een fel oranje/roze band. Je raadt het al, bij Mr. Fox zitten ze aan een zeeblauwe band. Met deze slinger kan het feest beginnen.

En als het dan écht feest is komen natuurlijk ook onze feesthoedjes uit de kast (stiekem staan ze daar nooit in!). Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende printjes! En wist je dat je deze plat als postkaart kunt versturen? Een super leuke verrassing voor een lieve vriend(in). 

Speciaal voor dit feestje toverden we ook nog wat ‘retro’ snoepjes op tafel, want daar zijn we dol op, niet in de laatste plaats vanwege de vrolijke kleurtjes! De fruit-zuurtjes kochten we bij Flying Tiger, de sms-lollies gewoon in de supermarkt!

Van welke ‘ouderwetse’ snoepjes word jij blij?