Kerst nadert met rasse schreden, dat merken we aan alles: de dagen worden nu echt korter en overal waar je kijkt zie je lichtjes in de bomen, zó knus! We zien het ook aan onze toffe adventkalender. Vandaag mochten we alweer het 15e zakje openen, de puzzel onthult langzaam een vrolijk winters landschap. De eerste kerstborrels hebben we achter de rug, op naar het echte werk. Maar natuurlijk niet zonder de enige echte engel. honeycombs, waarmee we een heuse kerstposter maakten.

 

Op de poster fungeren ze als grote witte kerstballen, doordat we ze half open gevouwen op het papier geplakt hebben. Super fijn trouwens, deze prachtige winterse bollen kun je heel klein weer terug vouwen en opbergen tot een volgend feestje. Uiteraard kun je ze ook gezellig laten hangen!

Gelukkig heb je nog tijd zat om kerstkaarten te versturen. Wil je iemand een bijzondere kerstwens sturen? Kijk dan eens naar onze papieren sneeuwsterren, bij elke sneeuwster krijg je een enveloppe en een kaartje (voor een persoonlijke boodschap). Geloof ons: succes verzekerd! Hou je ze liever zelf – dat snappen wij volledig - hang ze dan in de boom, aan een tak of in je (diervriendelijke) gewei!