Is het geen schatje, dit vogeltje van het Franse merkje Mimi 'Lou? Hun super leuke (interieur-) stickers zijn eenvoudig aan te brengen op elke gladde ondergrond. Wij plakte dit roze vogeltje op de kast, maar er zijn nog wel duizend andere plekjes te bedenken. Leuk voor jezelf, maar zeker ook geschikt om op te sturen als cadeautje!

Je vindt dit leukerdje hier in onze webshop, net zoals de vrolijke dots van Mimi 'Lou. Geen zin - of niet handig genoeg - om te behangen, dan zijn deze stickers ideaal. In een handomdraai tover je elke gewenste wand om in een vrolijke eyecatcher. Onze stippen vonden hun plekje op een gezellige meisjeskamer, maar ze zijn ook super leuk voor je toilet, de keuken of wat dacht je van je caravan.

Wij versierden dit keer een meisjeskamer, maar ook voor jongens is er genoeg keus. Wat dacht je van stoere voertuigen - auto's, vliegtuigen, bussen en motors - of een beer op een fiets van maar liefst 35 cm hoog. In de webshop vind je een uitgebreide collectie aan Mimi 'Lou wandstickers, de ene nog leuker dan de ander én in verschillende prijsklassen. 

Veel plakplezier!