Met de (nieuwe) tassen van ENGEL. wordt naar school gaan een waar feestje! Maandag is het zover, dan gaan alle kinderen van Nederland weer naar school en wat is er nou leuker dan samen met je kind een nieuwe tas uitzoeken voor het nieuwe schooljaar? Eentje waar je kind - maar ook jij - blij van wordt! Misschien kan je hem stiekem een keer lenen...

Voor zowel jongens als meisjes is er meer dan genoeg keus. Verschilende printjes en een diversiteit aan modellen, het kan bijna niet anders dan dat je slaagt voor een toffe tas waar je lekker mee opvalt. Wat dacht je van het echte schooltasje met feesthoedjesprint, dit is één van ons laatste aanwinsten en nu al een hit! Voor jongens zijn er stoere exemplaren met de print van pylonnen; kleine rugzakken voor kindjes die net naar school gaan en grote rugzakken voor echte binken uit de hoogste groepen. 

Moeders opgelet: de gave shopper met olifantjes blijft natuurlijk ook in ons assortiment, ideaal voor een boodschap! Ook de populaire ENGEL. ijsjes tassen en de tassen met een print van het inmiddels beroemde windmolentje zijn vast onderdeel van onze tassencollectie, evenals de tassen met appelprint (in deze blogpost niet afgebeeld). Bovendien vind je in de webshop enorm veel etuis en iPad- en laptophoezen, hiermee zijn je mooie spulletjes altijd goed beschermd.

Gelukkig blijft het nog even mooi weer en hoeven de korte broeken, t-shirtjes en slippers nog niet in de kast! We genieten nog volop van het leven buiten. Boterhammetjes eten in de buitenlucht met in de bamboe ENGEL. bekers lekkere frisse limonade. Op deze manier wennen we langzaam weer aan het schoolritme en is het best fijn om iedereen weer te zien en nieuwe dingen te leren.

Heel veel succes én plezier dit schooljaar!!

Styling, fotografie en tekst: Jessica Wansink