Daar zijn we weer! Afgelopen week brachten wij in Parijs door, en wel op de Maison et Objet, de vakbeurs waar alle interieurspecialisten het hele jaar naar uitkijken. En jongens wat was het een feest, we zitten er nog even van bij te komen hoor. Zoveel indrukken en inspiratie opgedaan, creatievelingen van over de hele wereld ontmoet en lange dagen gemaakt in onze Engel. stand!

Uiteraard namen wij ons nieuwe bamboe servies (link invoegen) mee, in Nederland presenteerden we dit afgelopen zomer op Show Up. Nu kon de rest van de wereld het bewonderen. En – wauw! – we kunnen het nog niet geloven. Houd je vast! We wonnen een award, sterker nog, twee! Met ons kleurrijke servies die voor beste nieuwe product en met de stand die voor beste stand in de categorie ‘Kids’. Is dat niet super gaaf? Wij dronken er in ieder geval een glaasje – oké, misschien wel twee – bubbels op!

Het bamboe servies bestaat op dit moment uit een taartschaal, vier verschillende bordjes (20 cm), twee soorten kommetjes (hier opgestapeld), dienbladen in twee varianten en twee verschillende kindersetjes (niet afgebeeld). Elk artikel is los verkrijgbaar in de webshop, dus je kunt naar hartenlust combineren!

In het voorjaar zullen wij de bamboe-lijn uitbreiden met gebaksbordjes, bekers - de oplettende kijker spotte ze natuurlijk al op de foto’s – en een voet (plat op te bergen) voor de taartschaal. Voor deze blogpost stapelden wij wat kommetjes, bordjes en een bekertje op het taartplateau. Uiteraard mochten onze vrolijke rietjes en vilten confetti slinger niet ontbreken op dit feestje.

Word jij – net als wij – ook zo blij van al deze zoete pastelkleurtjes en grafische printjes? Houd ons blog, Facebook-pagina en Instagram-account goed in de gaten, dan ben jij als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes!

Styling & fotografie door Jessica Wansink van PRCHTG