In alle drukte van de decembermaand blijft er eigenlijk maar weinig tijd over voor dingen waar het leven eigenlijk over gaat. Gisteren had ik een hele fijne bijeenkomst bij Friday Next  met allemaal ondernemende vrouwen die,  creativiteit en het vermogen om hun kennis en ervaring te delen, gemeen hebben. Een inspirerend netwerk wat goud. Achter allemaal mooie merken, ontwerpers, bloggers en winkels blijken hele 'mooie' vrouwen te zitten. Alles klopt!

Jurianne Matter (heldin) was initiatiefnemer met wat stille hulp op de achtergrond. Nadat ze van Irene van Bloesem had vernomen dat ze naar Amsterdam kwam heeft ze meteen initiatief genomen om Irene kennis te laten maken met ons netwerkje van Nederlandse ondernemers:
Klaartje van Keecie, Claudette en Annemarieke van Uitgeverij Snor, Sonia van  Gosto, Twirre van Handmade-Heaven, Sandra van BijzonderMooi, Jasmijn van MadebyGup, Leonie van Amori, Sanne&Anke van StyleCookie en Natasja van Collegien. Jammergenoeg konden Angélique van Bieq en Christien van Slowwood  er niet bij zijn.

Vol energie stapte ik in de tram en zit ik lachend op mijn nieuwe werkplek. Zodra de dozen allemaal zijn uitgepakt krijgen jullie een kijkje achter de schermen.

Helaas ben ik in alle enthousiasme vergeten om een foto te maken. Alleen deze kerstboom trok mijn aandacht. Hier moeten jullie het mee doen.