Met trots presenteren we de nieuwste slingers: de best of ENGEL. Vanaf nu - in twee maten - verkrijgbaar in onze webshop: een toffe, super vrolijke slinger met de 11 beste dessins van de afgelopen jaren. Zo zit ons beroemde appeltje erin verwerkt, maar ook de olifantjes van Jurianne Matter en de ijsjes! Uiteraard mogen de vrolijke feesthoedjes niet ontbreken.

Je weet inmiddels van ons dat wij geen reden nodig hebben om de slingers op te hangen en wat ons betreft zijn slingers overal leuk: boven het bed, in de speelkamer, op het toilet (niet té gezellig maken, anders komen je gasten er niet meer vanaf). Ze zijn er dan ook in twee maten. De grote zit - zoals je van ons gewend bent - in een stevige opbergtas en is maar liefst 11 meter lang, wat een feest!

Met de mini Best of ENGEL. slinger kun je overal een feestje bouwen, opgeborgen in een stoffen tasje is hij ideaal om mee te nemen. Zo hebben wij altijd een jarige in de zomervakantie, en zeg nou zelf, die verdient toch ook slingers op zijn verjaardag! Deze slinger is 3,5 meter lang en volop op voorraad in onze webshop!

Fijn weekend!