1 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Beautiful Monday!

13 december 2011 10:40:16 CET

In alle drukte van de decembermaand blijft er eigenlijk maar weinig tijd over voor dingen waar het leven eigenlijk over gaat. Gisteren had ik een hele fijne bijeenkomst bij Friday Next  met allemaal ondernemende vrouwen die,  creativiteit en het vermogen om hun kennis en ervaring te delen, gemeen hebben. Een inspirerend netwerk wat goud. Achter allemaal mooie merken, ontwerpers, bloggers en winkels blijken hele 'mooie' vrouwen te zitten. Alles klopt!

Jurianne Matter (heldin) was initiatiefnemer met wat stille hulp op de achtergrond. Nadat ze van Irene van Bloesem had vernomen dat ze naar Amsterdam kwam heeft ze meteen initiatief genomen om Irene kennis te laten maken met ons netwerkje van Nederlandse ondernemers:
Klaartje van Keecie, Claudette en Annemarieke van Uitgeverij Snor, Sonia van  Gosto, Twirre van Handmade-Heaven, Sandra van BijzonderMooi, Jasmijn van MadebyGup, Leonie van Amori, Sanne&Anke van StyleCookie en Natasja van Collegien. Jammergenoeg konden Angélique van Bieq en Christien van Slowwood  er niet bij zijn.

Vol energie stapte ik in de tram en zit ik lachend op mijn nieuwe werkplek. Zodra de dozen allemaal zijn uitgepakt krijgen jullie een kijkje achter de schermen.

Helaas ben ik in alle enthousiasme vergeten om een foto te maken. Alleen deze kerstboom trok mijn aandacht. Hier moeten jullie het mee doen.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 2011 door Sabien Engelenburg

Kleine fabriek

14 juli 2011 10:37:15 CEST

Eindelijk was het zover! Na een lange zoektocht en het ontwikkelen van ons nieuwe product Pom by Engel. konden we tijdens de kleine fabriek eindelijk alles presenteren. Het begon allemaal 2 jaar geleden toen Jurianne Matter mij prachtige foto's liet zien van een serie Pom's. Ik vond ze prachtig en kreeg meteen de neiging om ze in allerlei kleuren te vouwen en mijn leven te versieren met deze prachtige bloemen. Eerst ben ik zelf gaan vouwen en daarna ben ik op zoek gegaan naar plekken waar deze poms te vinden zijn en gemaakt worden. Tijdens mijn zoektocht kwam ik er al snel achter dat ze in Europa niet zijn te krijgen. Zoiets moois, dat moest ook een plekje in Europa krijgen. Dit was het begin van een nieuw product: Pom Rouge, Pom Blanc & Pom Bleu. En nu is mijn nieuwe motto: 'Het leven is een feest maar je moet zelf de Pom's ophangen!'

Het logo en de verpakking van de setjes met 3 Pom's zijn ontworpen door Anne Oldekalter van 'La Farme'. De fotografie en styling is gedaan door Sanne & Anke van Stylecookie.nl. Het was voor mij een feest om met zulke creatieve dames samen te werken. Achter mijn computer vandaan ging mijn bloed weer stromen.

En daar stonden Aisa & ik dan trots op de eerste beurs waar we onze Pom's en andere nieuwe producten presenteerden. We hebben het twee dagen erg druk gehad en vonden het allebei erg leuk om klanten te ontmoeten, nieuwe buitenlandse klanten kennis te laten maken met onze producten en heel veel creatieve mensen te ontmoeten die zich lieten inspireren door onze mooie en vrolijke stand. Eén van deze klanten was Agata van ra-fa-kids gelukkig was zij zo slim om foto's te nemen die we van haar mochten gebruiken. De beurs was een groot succes. Alle mensen die Pom hebben besteld moeten nog even geduld hebben want pas eind augustus leveren we ze uit.

Een dag zonder lach is geen dag bij ENGEL. Aisa je bent fantastisch!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 2011 door Sabien Engelenburg

101 woonideeen juni 2011

20 mei 2011 10:32:49 CEST

Toen 101 woonideeën me vroeg of ons huis zouden mogen fotograferen dacht ik: "Binnenkijken, bij ons? Dat is toch allen leuk bij 'echte' huizen!" Al snel drong tot me door dat we heel erg leuk wonen en een kijkje achter de schermen bij Huize Engel. best leuk zou kunnen zijn. Ik was bang dat ons huis omgetoverd zou worden tot een paradijs waar niets meer van ons in terug zou zijn te vinden. Niets was minder waar. Styliste Kristel de Jong heeft samen met fotograaf Ernie Enkelaar prachtige plaatjes neergezet waarin wij onszelf kunnen herkennen. Alles voelt eigen maar dan een stuk opgeruimder, hi hi.

24 mei liggen de eerste exemplaren in de winkel wil je alvast een exemplaar bestellen of een eerste indruk krijgen klik dan hier. Om je alvast nieuwsgierig te maken hier alvast enkele beelden.

Wil je ook deze nieuwe 101 woonideeën ga dan eind mei naar de winkel of plaats vanaf 25 mei een bestelling bij Engel. Je krijgt dan gratis de nieuwe 101 meegestuurd met je bestelling.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 2011 door Sabien Engelenburg

Confetti feest!

24 februari 2011 10:31:00 CET

Helemaal opgewonden na een dagje bij de sociale werkplaats in Amsterdam kruip ik achter mijn computer. En hier het resultaat van de eerste confetti slingers. Deze worden gemaakt van allemaal oude stoffen in samenwerking met de sociale werkplaats. Wat een kleurenpracht en wat een inzet. Het is een hele klus om de slingers zo te krijgen. Alle stofjes worden op elkaar gestreken, geknipt en aan elkaar genaaid. Het was een droom van me om met oude stoffen te werken. Met deze slingers waan je je in een wereld van dwarrelende confetti of zoals Ronald zei: 'het is alsof ik me in de onderwater wereld bevind!' Bedankt voor al jullie inzet!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 2011 door Sabien Engelenburg

Ik doe het!

17 januari 2011 10:25:00 CET

Vandaag doe ik gewoon of ik gek ben (zoals mijn schoonmoeder zou zeggen). Zet al mijn perfectionisme opzij en start met mijn blog. Een blog van ENGEL., een blog van Sabien. Dit ben ik!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 2011 door Sabien Engelenburg

1 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in