1 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

101 Woonidee├źn bedankt!

6 januari 2015 14:16:12 CET

Fan, dat zijn wij van de 101 Woonideeën! En gelukkig waren zij een beetje fan van ENGEL. We mochten een confetti slinger voor ze ontwerpen, kregen veel media aandacht in verschillende edities en als klapper op de vuurpijl verzorgde ze in 2011 een leuke binnenkijker bij mij thuis. 

En nu tijd om afscheid te nemen, gelukkig hebben ze daar ook een feestje van gemaakt. Zowel tijdens de woonbeurs als in hun laatste nummer. Heb je de binnenkijker in 2011 gemist dan kan je hieronder nog een kijkje nemen.

Binnenkijken 'wonen in kleur'
101 woonideeën nr 6 2011 

1 Comments | Geplaatst in 2013 door Sabien Engelenburg

Flavourite Live!

26 november 2013 16:14:06 CET

Na hard werken kon de winkel open. Hier nog een lege stand maar drie dagen lang was het dringen bij ENGEL. Met hulp van lieve vriendinnen en collega's was de stand goed bemand. De mooie producten van Jurianne Matter, Een paarse Olifant  en Groovy Magnets maakte ons winkeltje compleet.

 

Elk jaar maak je als standhouder kans op een prijs voor 'de mooiste stand'. Voor de derde keer mogen wij ons zelf feliciteren met de tweede prijs. We zijn er heel blij mee maar wat moeten we nog meer uit de kast halen om de eerste prijs te mogen winnen? 

Groovy Magnets wat een fantastisch bedrijf uit Antwerpen. Zonder hun bijdrage en hulp voor het aankleden van de stand was het resultaat nooit zo mooi geworden. Wij blijven fan van hun producten. Het magneet krijtbehang is vanaf nu te koop bij ons in de shop. Groovy bedankt!

 

 

 

 

1 Comments | Geplaatst in 2013 door Sabien Engelenburg

Zo trots als een pauw!

4 oktober 2013 11:48:41 CEST

Mijntje is vandaag 9 jaar geworden. Wat kan je als moeder toch trots zijn op je kinderen. Samen maakte we deze mooie traktatie. Voor de liefhebber hier een instructie. De tractatie is makkelijk te maken, ziet er vrolijk uit met een knipoog naar onze jeugdjaren.

Voor deze tractatie heb je nodig:
* cakebeslag
* ijsbekertjes
* chocolade
* versiersels
* 'retro' uitvouw pauwen


Na het maken van het beslag vul de de ijsbakjes tot aan de rand met cakebeslag. Na twintig minuutjes in de over op 150 graden zijn de cakejes klaar. Laat deze even afkoelen voordat je begint met het versieren. De ijsbekertjes zijn verkrijgbaar bij sommige supermarkten of een groothandel. In mijn geval waren ze bij de supermarkt uitverkocht en heb ik ze bij de cafetaria om de hoek gehaald.

Smelt in een pannetje of bakje (au bain marie) de chocolade. Je kunt nu eenvoudig de 'ijsjes' in de chocolade dompelen, laat deze een beetje opstijven en versier deze dan naar wens met spikkets of andere versiering. Klaar is je ijsje. Nu alleen nog maar de pauwen uitvouwen en in de 'ijsjes' prikken. Ik heb deze ouderwetse pauwen bij ons in de supermarkt gekocht. Ze zijn niet overal meer verkrijgbaar maar ze zijn nog wel te vinden. Kan je de pauwen niet krijgen dan is een leuke andere prikker natuurlijk ook goed. Het leuke van deze traktatie is dat de kinderen goed hierbij kunnen helpen waarna ze zelf 'zo trots als een pauw' zijn op hun traktatie.


Zet de 'ijsjes' op een grote schaal. Klaar is kees! Veel plezier met het maken van deze leuke traktatie. Mijntje liep vanmorgen trots de klas in met haar grote schaal lekkers. Lang leve Mijntje!

Lees meer
1 Comments | Geplaatst in 2013 door Sabien Engelenburg

'Shining Stars' at Show UP!

24 augustus 2013 00:00:46 CEST

NEW! 'Everlasting stars' (Glow in de dark). This beautiful picture is made by Vivian Dony from de Liefdesfabriek

 

Lees meer
1 Comments | Geplaatst in 2013 door Sabien Engelenburg

5 jaar Jurianne Matter

27 mei 2013 10:52:48 CEST

Mijn lieve vriendin Jurianne Matter viert feest. Het is al weer 5 jaar geleden dat zij met haar eigen ontwerpen een eigen bedrijf startte. Jurianne maakt voor haar eigen merk maar ook voor andere bedrijven prachtige producten. Voor ENGEL. heeft zij een aantal patronen gemaakt die zijn terug te vinden in de tafelkleden, onze nieuwe tasjes en de mini slingers 'Chief' en 'Bibi'. Niet alleen als ontwerper maar ook als ondernemer is zij een inspirerende vrouw die graag deelt en haar omgeving inspireert. Het is fijn om als eigen ondernemers onze kennis te kunnen delen.

Gefeliciteerd Jurianne je bent een pracht mens en ontwerper!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 2013 door Sabien Engelenburg

1 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in