Wie wordt er nou niet vrolijk van de illustraties van Ingela P Arrhenius? Ingela woont en werkt in Stockholm, daar illustreert ze boeken, ontwerpt ze stempels en dessins voor kinderkleding, kinderproducten, behang en stoffen. Ze is gek op designs uit de jaren '50 en '60 en dat zie je meteen.

Haar 3D figuren - 12 verschillende karakters - zijn kleurrijk, vrolijk én leuk om in elkaar te zetten! Wij konden ze dan ook niet weerstaan. Hoewel Ingela zelf haar stijl als simpel omschrijft bevatten alle figuurtjes details die ze juist zo grappig maken. Zo staan er in het boekje echte letters, heeft de matroos een fles rum in zijn handen en serveert Sue echt ketchup bij de hamburger!

En als je ze dan allemaal in elkaar heb gezet en ze een mooi plekje in huis hebt gegeven kun je nog een potje memory spelen! Leuk voor jong & oud. Het tof geïllustreerde doosjes bevat maar liefst 25 echte Ingela afbeeldingen - 50 kaartjes dus - om je geheugen mee te trainen. 

Vind je het leuk om meer van Ingela te zien, check dan onze webshop. Je vindt daar onder andere 3D dieren, gezichten memory (ook leuk!), Mix & Match (een spel waarmee je gekke figuren kunt maken) en good old domino, waarbij je twee bij elkaar horende plaatjes tegen elkaar moet leggen. Uiteraard vind je de ijsjesposter en de vilten confettislinger ook in onze shop!