Hoewel het grote Sinterklaasfeest nog voor de deur staat is het slim om nu al over een leuke adventkalender te gaan nadenken! Herinner je je die van vorig jaar nog? Hier kun je hem nog een keer bewonderen. Wat is hij leuk en lastig te evenaren, maar...het is gelukt er weer net zo'n feestje van te maken als de vorige keer! We hingen de kalender namelijk in de boom, en niet zomaar eentje.

Deze boom op doek is echt een succesnummer, hij neemt amper plek in en hij verliest geen naalden. En hij leent zich er bij uitstek voor om je adventkalender aan op te hangen, wij deden dat uiteraard met ons engel. winter tape, er zit maar liefst 50 meter tape op elke rol. Dus er blijft nog genoeg over om de gekregen kerstkaarten mee op te hangen.

In de zakjes deden wij - net als in 2015 - stukjes van onze advent puzzel, deze is verkrijgbaar in twee varianten: kerst en winter en bevat (uiteraard) exact 24 stukjes. Speciaal voor onze kalender ontwierpen we 'free printables'. Je kan kiezen uit drie soorten: een voor Opa en Oma, een voor het gezin of een mindfull kalender. Print de kaartjes en knip ze uit en stop ze in de envelopjes! Maar misschien heb je zelf ook nog wel leuke ideetjes, wij zijn erg benieuwd, vergeet ons vooral niet te taggen op Instagram als je een leuke foto van onze kalender maakt!

De mooie pakjes zijn ingepakt met papier van Ompak, samen met ons ontwikkelden zij ook het geweldige engel. inpakpapier!