Wereldberoemd zijn onze appeltjes en dan niet in de categorie 'friszuur en stevig', maar in de categorie 'kleurrijk, vrolijk en decoratief'. Het is nog steeds één van onze favoriete printjes en we hebben dan ook niet voor niks een heel scala aan gezellige appel-items. Vandaag zetten we er een aantal in het zonnetje! 

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit gezellige éénpersoon dekbedovertrek? Hoeveel appeltjes zouden er wel niet op staan? Als we niet kunnen slapen telen wij - in plaats van schaapjes - het aantal appeltjes op deze toffe overtrek. Helaas voor jullie is dit collectors item uitverkocht, maar gelukkig zijn er nog heel veel andere artikelen met deze leuke print verkrijgbaar.

Zo hebben we een enorm assortiment aan tassen, rugzakken, etuis, ipad- en laptophoezen, je vindt ze allemaal hier. En misschien is je inmiddels wel opgevallen dat je stiekem naar heel veel appeltjes zit te kijken. De poster is ook nog volop verkrijgbaar, een super mooie eyecatcher voor een kinderkamer en minstens net zo leuk in de keuken of boven de bank.

De retro appeltjes van honeycomb papier - met de hand gemaakt in Oostenrijk - komen in een setje van drie. Ze zijn leuk als decoratie, om op te sturen naar een zieke vriendin of maak er een lintje aan en hang ze boven de commode. Maar misschien heb jij wel een hele creatieve, andere ingeving. Zo ja, wij waarderen het enorm als je een enthousiaste reactie achter laat!

Door al dat geklets over appels hebben we inmiddels enorm veel trek gekregen in een lekker friszuur en stevig appeltje...dus tot later!