ENGEL. gaat op reis – jawel, kamperen – en neemt mee: een tent, bamboe servies (ideaal voor de camping, want lekker licht en niet stuk te krijgen), een fijn (popcorn-)pannetje, uiteraard een flamingo, de poes van de buren (oeps!) én het Caravanity camping kookboek. 

 

In dit door team Zilverblauw tof vormgegeven boek verzamelde Femke Creemers de beste recepten om op een of twee pitjes bij de tent óf caravan te bereiden. Van smulsoepjes tot bont gekleurde salades, en van vers gegrilde vis tot smores voor de echte zoetekauwen.

 

Simpel en lekker is het motto! En wat is er nou fijner dan samen een beetje prutsen voor je tentje? Een wijntje drinken uit een plastic glas, met in de bamboe schaaltjes wat chipjes en olijfjes. Heerlijk! De kids smullen lekker mee, van een eigen bordje met daarop een tent. Natuurlijk mag de popcorn niet ontbreken. 

Het fijne boek telt maar liefst 160 pagina’s vol met de lekkerste recepten, inspirerende plaatjes en fijne binnenkijkers in tof gestylde caravans. Echt, even bladeren en je kan niet meer wachten tot het zomer is en je op vakantie gaat. Gelukkig kun je deze gerechten natuurlijk ook gewoon lekker thuis maken. Je hoeft niet eens meer weg wanneer je – net als wij – je tentje in de achtertuin zet op een zonnige dag.

Het Caravanity camping kookboek bestel je in onze webshop. Je vindt daar ook het Caravanity ‘Happy Campers Lifestyle’ boek, boordevol inspiratie en tips over hoe je je eigen caravan kunt pimpen!