Toen we deze pizza van Bakers Royale op Pinterest tegen kwamen wisten we het meteen: deze gaan we vanmiddag maken! En zo geschiedde. We serveerden hem natuurlijk op ons bamboo series en voordat we hem opaten maakten we er uiteraard eerst een paar fraaie foto's van. De how-to lees je hier op het blog. Best welkom toch, op zo'n warme dag als deze?

Het is super simpel, maar ziet er zo feestelijk uit! Snij een flinke plak uit een watermeloen (wist je dat die super gezond zijn?), doe hier een flinke laag griekse yoghurt - in het oorspronkelijke recept gebruiken ze slagroom gezoet met honing - en versier de 'pizza' dan met al het fruit dat je in huis hebt. Wij gingen voor frambozen, blauwe bessen, aardbeien, perziken en maakten hem af met een takje munt.

Omdat het dorstig weer is, maar water - hoewel het beste - ook weleens kan gaan vervelen, gooiden wij blauwe bessen, munt en limoen in ons water. Lekker fris! Je kunt uiteraard elke fruitsoort erin doen of gaan voor de klassieker 'water met komkommer'. 

Fijne avond & keep it cool!