Kwam jij er niet aan toe je huis in kerstsferen te brengen, om alles af te sjouwen voor de perfecte kerstversiering? Geen nood, ENGEL. schiet je te hulp, onze webshop staat nog vol met de meest mooie kerstdecoratie die je - als ze op werkdagen besteld worden - de volgende dag nog in huis hebt! Zoals bovenstaande toffe papieren sneeuwsterren, die je met het bijgevoegde kaartje naar een lieve vriend(in) of een dierbaar familielid stuurt!

Zoals wel vaker het geval is met onze ENGEL. items, zijn ook deze sneeuwsterren leuk om zelf te houden, je boom ermee te decoreren of ze in een groepje op een mooi plekje te hangen. Ook de grote - 51 cm hoge - kerstboom van honeycomb papier (die je na kerst gewoon weer 'inklapt') vind je in de webshop en is nu extra fijn geprijsd! Maar wees snel, want hij is nog beperkt op voorraad en komt - misschien - niet meer terug!

Super decoratief zijn ook onze prachtige grote sneeuwsterren (40, 50 en 60 cm groot), deze kunnen prima de hele winter voor het raam hangen en volgend jaar hang je ze gewoon weer op, want ze vervelen echt nooit! Net als onze witte honeycombs, die je zowel los als in een fraaie set (10, 15 en 20 cm groot) kunt bestellen. Met al dat winterse wit komen wij echt in de kerststemming en zingen we zachtjes 'I'm dreaming of a white christmas'...

Om het nieuwe jaar weer kleurrijk in te luiden met een paar nieuwe, vrolijke honeycombs set! Hou onze site dus goed in de gaten.

Liefs, Team Rudolph.