Het is december...nou ja, bijna! En in deze laatste maand van het jaar hebben we het vaak zo druk dat we ons niet bezig gaan houden met het tellen van calorien. We willen genieten, met volle teugen: van onze liefsten, de gezelligheid, cadeautjes en lekkers. Deze witte chocoladecheesecake met kruidnoten - ja, je leest het goed - wilden we jou dan ook niet onthouden.

Het recept 'leenden' we van onze blogvriendinnen van PRCHTG, die het op hun beurt hier vonden. Als je de slag te pakken hebt maak je hem in een klein half uurtje, waarna wij hem een nacht in de garage zetten om op te stijven. Overigens is de koelkast ook een geschikte plek. Vanochtend was het zover, bij de koffie hadden wij een extra groot stuk van deze overheerlijke cheesecake. 

We genoten niet alleen van deze overheerlijke taart, maar ook van onze nieuwe bamboe servies dat Julie van Famille Summerbelle voor ons ontwierp. Een super kleurrijk servies dat niet alleen geschikt is om zelf te gebruiken maar ook om cadeau te doen...bijvoorbeeld op 5 december. Wat dacht je van een vrolijke stapel circusbekers met een setje kleurrijke rietjes? Of de taartschaal - met of zonder standaard - voor degene die zo graag taarten bakt?

Neem een kijkje in onze webshop voor nog meer leuke 5 december cadeautjes, bijvoorbeeld onze toffe DIY adventkalender waar we vorige week aandacht aan besteedden.