Vandaag is het echt zover: met de aankomst van de Sint lossen we het startschot voor de feestmaand! Vanaf nu zijn we druk in de weer met het bedenken van toffe surprises, gevatte gedichten, persoonlijke cadeautjes en gezellige - hoe kan het ook anders - feestversiering. Zoals deze toffe letterbanners, de enige echte van de Zweedse ontwerpster Ami Wachtmeister voor Ommdesign.

We hoeven je niet uit te leggen waarom wij ze zo ontzettend cool vinden! Je ziet het zelf al, de mogelijkheden zijn oneindig. Met maar liefst 122 letters en tekens maak jij je persoonlijke woordslinger! Waarschijnlijk zit je - as we speak - te bedenken waar jij hem op zou hangen. Misschien ga je voor een zin uit je lievelingsliedje, een gewiekste spreuk die je aan het lachen maakt of een lieve boodschap voor je kleintje.

Deze coole woordslingers van stevig karton zijn in maar liefst vier kleuren leverbaar: goud, zilver, gekleurd (niet afgebeeld) en zwart! Voor iedere smaak een kleurtje, wat ons betreft dus ook een perfect (schoen-)cadeau. Wij gaan met kerst voor een gouden 'jingle bells' of 'driving home for christmas'...of nee, wacht, misschien wel voor een zwarte 'ho ho ho'. Wat is jouw favoriet?