Herinner je je onze blogpost over de ijsjeswinkel nog? Daarin lieten we de toffe ijshorentjes van Moon Picnic - ze staan hierboven op het boekenplankje - zien en we vertelden dat er ook nog een andere variant verkrijgbaar is: een set bestaande uit acht ijslolies, waaronder een paar echte klassiekers. Die zetten we vandaag in het zonnetje en nu maar hopen dat ze niet smelten!

Hoewel de mogelijkheden oneindig zijn leek het ons leuk ze aan onze ENGEL. mobile te hangen. De ijsjes zaten met een beetje geduld én een potje lijm - de stokjes worden meegeleverd - in een mum van tijd in elkaar. En kijk ze nu eens vrolijk bungelen, wie wordt hier nou niet blij van? 

De oplettende lezer zag ze al hangen, onze nieuwe bamboe bordjes die geillustreerd zijn door Julie van Famille Summerbelle, je leest er alles over in onze vorige post. De kleine DIY vlaggetjeslijn is ook nieuw, is het geen snoepje? Jullie zijn vast rete nieuwsgierig naar dit toffe product, maar hierover posten we later meer!

Heb jij binnenkort vakantie en heb jij zin om lekker te knutselen? Check dan onze kleurrijke DIY artikelen in de webshop.