De afgelopen jaren werd onze collectie steeds uitgebreider en naast de toffe items die we speciaal voor jullie inkopen breidde de lijn met ENGEL. producten zich nog meer uit. In deze blogpost aandacht voor een aantal van onze lievelingsitems. Zo lanceerden we - al even geleden - onze eigen feesthoedjes, in vier verschillende printjes, met een heuse pompom en geleverd met een vrolijke envelop zodat je hem ook op kunt sturen naar een jarig familielid of een vrien(in) die wat te vieren heeft!

Super feestelijk zijn ook onze vilten confetti-slingers, je ziet ze hier in vrolijke knalkleuren, maar ze zijn ook verkrijgbaar in zachtje pasteltintjes en in winters wit (leuk voor de feestdagen). Deze slingers hang je niet alleen op als je een feestje geeft, maar zijn elke dag van het jaar uiterst decoratief in elk vertrek van je huis. De gezellige lichtslinger vind je - in twee andere kleurstellingen - ook in de webshop

Mega trots waren we toen we ons bamboe servies introduceerden, inmiddels groeit de bamboe collectie maar door en is het waarschijnlijk het meest getagde product op Instagram. Echt super om te zien dat iedereen zo geniet van (onder andere) de vrolijke bekers, die natuurlijk pas echt af zijn met zo'n kleurrijk rietje erin. Binnenkort ook gemengd - dus allerlei verschillende kleurtjes in een verpakking - te bestellen.

Je zag hem al hierboven, onze nieuwste zeefdruk! Naast de appel, het ijsje en de windmolen hebben we nu ook een poster van ons geliefde feesthoedje en de stoere pylon. Door de bijzondere zeefdrukteckniek worden de kleuren extra intens en spatten ze van het papier af. Weer of geen weer, deze print kleurt je dag!

P.S. Taart serveren? Dat doe je natuurlijk van onze bamboe taartschaal! Is het geen plaatje?