Allereerst uiteraard de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, dat 2017 maar net zo creatief, kleurrijk en bovenal liefdevol mag zijn als 2016. Wij bedanken jullie voor al jullie fijne bestellingen, de mooie plaatjes op onder andere Instagram en het trouwe volgen van ENGEL. Jullie maakten van 2016 een feestje voor ons! 

Om het nieuwe jaar op rolletjes te laten verlopen kan een duidelijke kalender heel erg behulpzaam zijn en deze toffe kalender van Mo-man-tai zit letterlijk op rolletjes. Hij is namelijk geprint op rollen masking tape, in verschillende breedtes, met allemaal hun eigen functie. Zo is er een rol voor de dagen, de maanden en een rol rood tape om - bijvoorbeeld - af en toe een (hoognodig) kruis in je agenda te kunnen zetten!

Je afspraken en niet-te-vergeten verjaardagen krabbel je heel simpel met een potlood (zo kan je ook nog eens wat weg gummen) op het tape, voor de drukke maanden is er extra breed tape. En als de maand voorbij is verwijder je hem eenvoudig door het tape van de muur te verwijderen zonder dat deze beschadigingen achter laat. Wij zijn benieuwd naar jouw creaties, dus blijf ons ook in 2017 weer taggen en gezellige plaatjes sturen, deze worden enorm gewaardeerd!

PROOST!