Een verloren hoekje in de slaap-, werk-, kinder- of babykamer, een verjaardagsfeest voor groot of klein, voor dat saaie wandje in de woonkamer: poms zijn altijd de bom!!! En geven elke grauwe dag een gouden randje! Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit ons vaste ENGEL. assortiment.

De keuze is reuze, maar wij kozen dit keer voor een - niet zo voor de handliggende - combinatie van pastel purplepastel roze, pastel groen, petrol en pastel grey/lilac, in willekeurige maten. De allergrootste komt uit de voordeelset 'Sunshine', een prachtige set bestaande uit drie lekkere grote pom poms in de kleuren pastel paars, pastel grijs / lila en geel.

En kijk eens hoe fraai ze matchen met onze pastelkleurige lichtslinger, met deze twee ENGEL. items fleur je een saaie kamer binnen no-time op. En vind je het nog een beetje lastig, zo'n pom uitvouwen, check dan hier ons demo-filmpje! Geloof ons, het is heus niet zo spannend als het lijkt.

Heb jij een mooie foto van je ENGEL. Poms gemaakt, tag ons dan op Instagram, wij vinden het super leuk om te zien waar onze Poms terecht zijn gekomen.