Yes, eindelijk kunnen we los gaan op de kerstdecoratie! De ENGEL. kerstcollectie neemt inmiddels serieuze vormen aan en dus zijn wij stiekem best blij dat de Goedheiligman weer uit het land is. Uiteraard nadat hij ons heeft overladen met cadeautjes en gezelligheid en we onze buikjes rond hebben gegeten aan de kruidnotencheesecake (die overigens ook prima te maken is met een bodem van bastogne koeken).

We beginnen met het - hier & daar - plaatsen van deze prachtige, bijna sprookjesachtige kerstbomen van honeycomb papier. Met zijn 51 centimeter hoog leuk als decoratie op tafel, in een groepje op de kast of op de vensterbank, zodat buren en passanten mee kunnen genieten. Ook leuk is de mini variant die we in de webshop verkopen. Deze wordt geleverd met een envelopje en is dus uitermate geschikt om op te sturen naar die ene vriendin die je niet zo vaak ziet. Uiteraard is zelf houden ook een optie!

De vilten confetti slinger - hier in fijne pastel tinten, maar ook verkrijgbaar in een bonte versie en winters wit - hingen we eenvoudig op met een stukje ENGEL. tape. Nu extra voordelig geprijsd zodat ook jij je slingertjes, de ontvangen kerstgroeten en andere kerstversiering op de muur kunt plakken zonder deze te beschadigen.

Uiteraard kun je er ook je kerstcadeautjes mee dichtplakken. De echte creatieveling gaat ook nog even in de weer met onze papieren rietjes, waarmee je in een handomdraai zo'n toffe ster op je pakje knutselt. Kleine kaarsjes of een takje eucalyptus doen het ook altijd goed. Hoe dan ook: geniet van de voorpret en houd ons blog in de gaten voor nog meer fijne kerstplaatjes en inspiratie.