Engel. is fan van Ingrid van Willenswaard, en wie niet? De meeste mensen zullen haar kennen van haar kleurrijke blog, hier deelt zij de dingen waar ze van houdt: kleine, onvolmaakte, gebruikte, gevonden, zelfgemaakte, lelijke, lekkere of gewone dingen. Maar écht bekend werd ze met haar eerste boek ‘Kringloopgeluk’, een boek boordevol handwerk- en knutsel-ideeën, diy’s en tips om je kringloopvondsten een nieuw leven te geven.

 

En er kwam een tweede boek: ‘Vive la Vie’, waarvan de titel ons natuurlijk op het lijf geschreven is. Het motto van Engel. is immers ‘Celebrate life’! In dit boek staat dan ook het thema ‘feest’ centraal. Gevuld met ruim 25 ingthings-diy’s, het recept van Ingrid’s beroemde appeltaart, vergezeld door de fijnste sfeerbeelden en vrolijke illustraties is dit écht een must-have voor iedere zelfrespecterende kringloopkoningin!

 

Wie haar Instagram-account volgt weet dat Ingrid écht een multi-talent is: ze maakt de prachtigste illustraties, haakt en breit in de vrolijkste kleuren en heeft en jaloersmakende verzameling schaartjes, waarvan er eentje bijna ‘beroemder’ is dan zijzelf én haar appeltaart! Het zal je dan ook niet verbazen dat wij haar vroegen een slinger te ontwerpen voor Engel. En zo kwam er een gehaakte slinger met de naam ‘Rise and Shine’, in uitbundige kleuren en van 100% katoen.

 

De kaarten op de foto zijn ook van Ingrid’s hand, één van onze favorieten is die met de jurk, de tekst op deze kaart wilen we je dan ook niet onthouden: ‘Sometimes I wish I could go back to the days when I was six and my biggest problem was what to dress to put on Barbie…’

Wij kunnen niet wachten op Ingrid haar derde boek! Wil je nu al je boekenkast verrijken met één van haar boeken. Samen met nog meer leuke titels zijn ze te vinden in onze webshop

Fijne dag!!

 

Styling & fotografie door Jessica Wansink van PRCHTG