Bamboo bowls, bekt dat niet lekker? Ach, hoe je deze kleurrijke kommetjes - of zeg jij liever schaaltjes? - ook noemt, ze zijn een ware aanvulling op je servieskast. Zeker als deze alleen maar gevuld is met wit porselein en glaswerk. Zo blijkt maar weer dat je met ENGEL. in een handomdraai een klein feestje organiseert, ook in de keuken!

We hadden al bamboe bekers en bordjes in prachtige uni kleuren, om eindeloos mee te mixen en matchen, nu zijn er dus ook kommetjes. Kleine kommetjes met een doorsnede van 10 cm en een hoogte van 6 cm, ideaal voor een klein tussendoortje of snacks voor de bij de borrel...hoewel wij die liever in de grote kommen van 13 cm zien!

Super fijn is dat je ze ook los kunt bestellen, voor het geval je meer van roze dan veel geel houdt of je jouw set van zes wil uitbreiden naar het mooie ronde getal tien! Uiteraard is onze hele bamboe collectie met elkaar te combineren en perfect voor zomerse dagen als vandaag wanneer je graag buiten eet. En als we gaan kamperen pakken we de hele boel ook lekker in, maken wij lekker de blits op de camping!