Net als onze beroemde appel veroverde ook ons ijsje in no-time jullie harten! Zo vond onze vrolijke, zomerse zeefdruk zijn weg naar vele huiskamers, keukens en kinderkamers. Een echte eyecatcher in elke ruimte! Door de bijzondere zeefdruktechniek worden de kleuren extra intens en spat het fluorescerend neon-roze van het papier af. Zo blijft dit waterijsje zelfs met je ogen dicht nog lang op het netvlies staan.

Uiteraard kwamen er in rap tempo ook tassen met ijsjes, heel wat kinderen maken inmiddels de blits met hun rugzakjes. Groot of klein, met zo'n tas op je rug val je natuurlijk wel op na de zomervakantie. Voor hippe kippen zijn er laptophoezen (in twee maten)  en iPad sleeves met ijsjes. En wie wil zijn potloden nou niet in zo'n toffe etui bewaren?

 

Als klap op de vuurpijl breidden wij - in samenwerking met Ompak - onze collectie onlangs uit met prachtig cadeaupapier, die je als consument nu ook gewoon in onze webshop kunt kopen! Super leuk om cadeautjes mee in te pakken, maar ook leuk om een stukje in te lijsten. Misschien heb jij nog wel andere gekke ideeën, we zien ze graag voorbij komen!