We hebben allemaal zo ons favoriete ENGEL. product, voor de één zijn het de altijd vrolijke poms, voor de ander is het ons prachtige bamboe servies. Uiteraard zijn wij dol op al onze fraaie artikelen, maar van sommigen worden we extra blij, zeker als het buiten stormachtig en grijs is.

Op - bijna - herfstachtige dagen kruipen we dan ook graag met een stapel fijne boeken in het hoekje van de bank. Halen we onze fotografie kennis op met het boek Shoot, smullen we van de geweldige DIY's van Ingrid in Vive la Vie, doen we inspiratie op in Creative Family Homes (waar het huis van Sabien instaat) en zoeken we vast wat heerlijke recepten op voor als we in de meivakantie gaan camperen in Caravanity. Uiteraard mag een grote beker warme chocomel met slagroom niet ontbreken, evenals 'the Best of' slinger, want die kan altijd.

De schoolspulletjes van onze kinderen worden vervoerd in stevige ENGEL. tassen en vrolijke etuis in de bekende printjes, niet alleen omdat zij ze leuk vinden, ons oog wil ook wat! Sterker nog, we gebruiken ze zelf ook: Sabiens lievelings is deze. Wist je dat de buitenkant van een groot deel van onze tassen van gerecyclede petflessen worden gemaakt? Super duurzaam dus, daar houden wij van! Hier vind je onze complete collectie. Hou onze webshop goed in de gaten, want binnenkort wordt hij uitgebreid met een paar toffe nieuwe prints!