Gezelligheid en kleur hebben wij bij ENGEL. hoog in het vaandel staan! Daarnaast vinden we het tof om samen te werken met andere creatieve mensen die de wereld ook graag door een roze bril bekijken en daarbij denken we ook aan het milieu. Een goed voorbeeld daarvan zijn onze schooltassen, inmiddels is een groot deel daarvan gemaakt van gerecyclede frisdrankflessen. Dat zie je niet, maar is wel leuk om te weten. Toch?

Het liefst zijn wij de hele dag bezig met het naaien van slingers, het combineren van de fijnste kleuren honeycombs - dit is één van onze laatst samengestelde sets - en ontwerpen van nieuwe printjes, om jou keer op keer te verrassen. Maar we genieten ook volop van gezellige beurzen zoals ShowUP en Flavourites live. Die laatste beurs is er speciaal voor de consument en wij bieden daar onze héle ENGEL. collectie aan, als dat geen feest is. 

En soms trekken we ons even lekker terug...in een knus kamertje als deze, waar we lieve boodschappen schrijven op onze houten smartphone en vintage plaatjes draaien! :)

P.S. Feesthoedjes en rollen ENGEL. tape vind je in de shop, evenals de vrolijke 'Best of' slinger.