In de zomervakantie vinden wij het altijd heerlijk om met onze handen bezig te zijn: hoofd uit, handen aan! Of het nou knippen, plakken of vouwen is, op deze manier komen wij helemaal tot rust en kunnen we na de vakantie weer even tegenaan. En laten wij nou de prachtige collectie van de Krantenkapper in onze webshop verkopen. Jij weet dus wat jou te doen staan deze zomer: kristallen vouwen. Eventueel vast voor de kerst! Je kunt niet vroeg genoeg zijn.

Zijn ze niet waanzinnig mooi? En het leuke is, jij bepaalt zelf de kleuren. Kies je voor zachte ton-sur-ton tinten of gaat jouw hart sneller kloppen van felle neonkleurtjes? Voor de feestdagen kun je uiteraard denken aan goud of zilver papier, maar ook pastelkleuren doen het dan erg goed. De kristalmallen zijn er in verschillende maten en vormen, hierboven zie je bijvoorbeeld de bergkristal.

Kleine cadeautjes doe je in een zelfgemaakte gift box, verkijgbaar in drie soorten: piramide, driehoek en rechthoek. Speciaal voor de cadeaudoosjes hebben we mooi papier met een printje ingekocht, ook van de Krantenkapper.