Witte honeycomb ballen kunnen altijd en overal! In de wintermaanden tijdens de feestdagen, op een zomerse bruiloft in een tot droomlocatie omgetoverde schuur, op een serene kamer van een babietje waarvan de ouders het geslacht nog niet lieten verklappen. Zoals gezegd: altijd en overal! En dus kregen onze witte honeycombs set een fraaie nieuwe verpakking en zetten we ze vandaag in het (winter-)zonnetje.

Maar...we hadden ook zin om een hele nieuwe set te lanceren! Geïnspireerd om het prachtige circus bamboe servies wat Julie Marabelle voor ons ontwierp en we in oktober feestelijk aan jullie presenteerden. We vonden deze kleurencombinatie zo tof dat je hem nu als kant-en-klaar trio in de webshop kunt bestellen. Hoe vind jij deze uitdagende combi?

We waren zo lekker bezig dat we nog een verrassende set samenstelden, namelijk deze! Wij werden er erg blij van. Bekijk alle honeycomb ballen hier en stel je eigen set samen of kies er eentje van ons. Wij zijn heel benieuwd naar jouw favoriet! Vergeet ons niet te taggen als je een mooie foto op Instagram post.