We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: wij zijn fan van Jurianne Matter. Maar heel eerlijk: wie niet? Haar stijl is evenals haar kleurgebruik onmiskenbaar. Echt, wij houden ervan! Veel van haar ontwerpen zijn van papier en moet je zelf - soms naar eigen inzicht - in elkaar zetten, zoals deze prachtige bos bloemen met de naam: Blatt.

Jurianne, die al haar productfotografie zelf doet (WAUW), heeft een uniek gevoel voor kleur, kijk maar eens naar deze mooie papieren bootjes in hun zachte tintjes. Elk bootje biedt plaats aan een persoonlijke groet, ze zijn dus uitermate geschikt als cadeautje, bijvoorbeeld als 'huwelijksbootje'. De tassen - te verkrijgen in twee varianten, groot en klein - ademen de stijl uit van Jurianne. Naast super mooi en mega praktisch ook nog eens helemaal gecertificeerd biologisch en geproduceerd onder strikte fair trade voorwaarden.

Ook onderstaande lantaarntjes (helaas tijdelijk niet op voorraad) zijn van haar verfijnde hand, een prachtig geschenk, voor je liefste vriendin of jezelf. In de zomer op de tuintafel en in de winter om je huis knus te verlichten.

Check haar volledige collectie papieren items hier.

Fotografie en styling: Jurianne Matter

Tekst: Jessica Wansink