Het moment waar wij van ENGEL. allemaal naar uit hebben gekeken: de lancering van twee nieuwe prints voor onze tassenlijn! Van de week was het zover en werd de webshop aangevuld met alle modellen tassen in deze kekke printjes. Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar jouw reactie!

Allereerst de coole bliksemprint, voor stoere jongens en echte mannen, felgele bliksemschichten op een diep donkerblauwe ondergrond. Hier zie je de rugzak (small) en de iPadhoes. Maar uiteraard zijn ook de grote rugtas, de schooltassen, weekendtas, laptophoes en etui in deze print verkrijgbaar. Je vindt ze in de categorie 'nieuw'.

P.S. Deze tassen zijn overigens ook uitermate geschikt voor een stoere meid, want ook die houden van blauw met geel!

Voor de rozelievende meisjes hebben we deze kleurrijke stippenprint ontworpen, super vrolijk! En wij zouden ENGEL. niet zijn als de stippen je niet aan confetti zouden doen denken. Ook voor deze zoete dots geldt dat zij in alle modellen verkrijgbaar zijn. En we hoeven je vast niet meer te vertellen dat al onze nieuwe tassen gemaakt zijn van gerecyclede frisdrankflessen. Dat zie je niet, maar is wel een stuk vriendelijker voor het milieu.

Één blik op deze etui of lekkere ruime rugzak (large) doet ons bijna naar het nieuwe schooljaar verlangen, maar gelukkig hebben we eerst nog lekker vakantie. En ook voor de vakantie hebben we fijne items, onder andere een handige weekendtas en een hoes om je laptop (die je misschien wel meeneemt zodat de kinderen filmpjes kunnen kijken als het regent) in op te bergen. Je vindt ze allemaal hier, succes met kiezen!