Houd onze webshop de komende tijd goed in de gaten, we gaan namelijk ruimte maken voor allerlei leuke, nieuwe producten. Dat betekent dat we afscheid gaan nemen van andere toffe items en jij deze voor een fijn prijsje kunt kopen. Zoals deze vrolijke schortjes, die natuurlijk multifunctioneel zijn!

De dames hadden nog vakantie en wilden graag cakejes bakken, alle ingedriënten werden vantevoren keurig in onze bamboe bakjes verzameld. Hoewel schorten natuurlijk bij uitstek geschikt zijn om in te bakken kun je ze natuurlijk ook dragen wanneer je lekker gaat verven of kleien. En hoe fijn is het om er dan ook eentje voor het vriendje of vriendinnetje dat komt spelen in huis te hebben? Daarom krijg je nu twee dezelfde schortjes voor de prijs van één! 

Jackie (links) koos voor het kinderschort met de bijpassende naam 'Spring', de frisse bloemenprint is van de hand van Jurianne Matter (in deze blogpost lees je meer over haar) en het soepele beschermende laagje zorgt ervoor dat je vlekken er met een vochtige doek zo afveegt. Beide schortjes zijn gewoon wasbaar in de wasmachine, handig!

Danee draagt op de foto's schortje 'Sweet''Een suikerzoet schortje, dat extra handig is voor het bakken van de lekkerste taarten en koekjes! Met deze schortjes - die te verstellen zijn - hoef je je geen zorgen te maken over hun favoriete jurkjes en kunnen ze heerlijk flodderen en kliederen in de keuken. Vandaag stonden er chocolade cakejes op het menu, we kunnen je vertellen: ze waren héérlijk!