Hoewel wij trots zijn op al onze ENGEL. producten worden wij dolblij bij het aanzien van onze - inmiddels - uitgebreide tassencollectie, die maar liefst acht printjes telt. Daarnaast wordt elk printje uitgevoerd in verschillende modellen, zo is er voor elk wat wils. En omdat wij onlangs twee toffe nieuwe prints toevoegden hebben we in deze blogpost een fijne mededeling voor jou!

Zelf zijn wij erg gecharmeerd van de originele schooltas met zijn stoere klik-gespen en de lekkere ruime vakken. Je draagt hem op je rug of aan het handvat, lekker eigenwijs! Maar wist jij dat de grote olifanten shopper de lievelingstas van Sabien is? Al jaren neemt zij deze - gevuld met de spulletjes die ze gedurende de dag nodig heeft - mee naar kantoor.

En omdat wij een beetje ruimte nodig hebben voor al deze fraaie nieuwe tassen besloten wij de shoppers voor een fijn prijsje in de webshop te zetten, er is nog genoeg keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van de grote ijsjes shopper? Of de kleine shopper met de gele appeltjes print? Leuk om zelf te gebruiken, maar minstens zo leuk om cadeau te doen. Het is tenslotte eerder december dan je denkt! Voor welke shopper ga jij?