Wij zijn zonder twijfel enorm trots op onze eigen collectie, maar wist jij dat er in de webshop nog veel meer pareltjes te vinden zijn? Wat dacht je van de prachtige items van Jurianne Matter of de kleurrijke figuren van Ingela P. Arrhenius! Nog niet zo vaak belicht zijn de vrolijke interieurstickers van Mimi 'Lou, deze beauties verdienen wat extra aandacht. Bovendien zijn de stickers nu met een fijne korting in de webshop te koop, tijd voor een kleine make-over!

Misschien maak jij binnenkort wel een tof patroon met deze toffe ruitjes of krijgt het toilet een gouden randje! Ook gaaf zijn de zwarte pinboard stickers, sierlijke fotolijstjes die je zomer te hoeven boren aan je muur hangt (op de bovenste foto afgebeeld in goud). Voor de kinderkamer is er een heuse circusbeer en we zouden ENGEL. niet zijn als we de Mimi 'Lou vlaggetjeslijn niet hadden ingekocht.

De light garland is er in twee varianten, beiden lichtsnoeren bevatten maar liefst 20 papieren lampionnetjes, die stuk voor stuk ware kunstwerkjes zijn! Wat is jouw favoriet?

Beeld: Mimi 'Lou