Afgelopen weekend was extra lang, wat een zaligheid. Naast het feit dat de werkweek dus een dagje korter was, was deze week vooral stormachtig en nat. Goed voor de tuin, kun je zeggen, maar wat minder goed voor ons humeur. En daarom werd de werkhoek opgefleurd met een paar fijne ENGEL. items, die overigens op andere plekken ook prima in te zetten zijn voor 'instant happiness'.

Onze feesthoedjes print is er eentje om blij van te worden, het frisgele hoedje draagt een neon pompom. Je zal maar elke dag je laptop in zo'n vrolijke sleeve mogen vervoeren! In de lijst aan de muur ging een stukje van ons feestelijke ENGEL. cadeaupapier, zo gedaan, dus volgende week doen we er misschien wel ijsjespapier in!

In de grote lijst zit onze prachtige zeefdruk, dit is echt een plaatje! Het gezeefdrukte hoedje met de fluoserende pompom spat van het geschepte papier af. Hou jij meer van ijsjes of wil je liever de enige echte ENGEL. appel aan de muur? Dat kan! Je vindt maar liefst vier verschillende zeefdrukken in de webshop.