1 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Flavourites-taart van Femke

23 december 2015 13:03:51 CET

Als je ons op Flavourites bezocht hebt, hebben we jou misschien wel een stukje van deze overheerlijke plaatcake aangeboden. Je vond hem vast zo zalig dat je wilde dat je het recept gevraagd had. Ja hè!? Je boft, want wij vonden hem ook ‘fingerlicking’ lekker. Speciaal voor de lezers van ons blog bakte Femke van Heeerlijk hem nog een keer en deelt ze hier het recept. Geserveerd op ons bamboo servies is het gewoon weer feest!

Lees meer.....

Lees meer
3 Comments | Geplaatst in 2015 door Sabien Engelenburg

Kerst-countdown

15 december 2015 17:45:35 CET

Kerst nadert met rasse schreden, dat merken we aan alles: de dagen worden nu echt korter en overal waar je kijkt zie je lichtjes in de bomen, zó knus! We zien het ook aan onze toffe adventkalender. Vandaag mochten we alweer het 15e zakje openen, de puzzel onthult langzaam een vrolijk winters landschap. De eerste kerstborrels hebben we achter de rug, op naar het echte werk. Maar natuurlijk niet zonder de enige echte engel. honeycombs, waarmee we een heuse kerstposter maakten.

Lees meer....

Lees meer
1 Comments | Geplaatst in 2015 door Sabien Engelenburg

Winterwonderland

7 december 2015 11:28:30 CET

felt confetti engel

December wordt ook wel de feestmaand genoemd en dat is niet voor niks. Eerst vieren we traditiegetrouw Sinterklaas, dan tellen we af naar de kerstdagen – al dan niet met onze toffe advent kalender – en als klapper op de vuurpijl proosten we op het nieuwe jaar. Een prima moment dus om je huis te versieren met onze zes meter lange vilten confetti slingers. Of je nu kiest voor winters wit, dromerige pastels of uitbundig bont, deze slingers zijn feestelijk. Altijd en overal!

Lees meer...

Lees meer
1 Comments | Geplaatst in 2015 door Sabien Engelenburg

Flavourites Live 2015

30 november 2015 11:36:47 CET

Wat was Flavourites een mooi feest! Moe, maar super voldaan kijken we terug op drie fantastische dagen: zo leuk dat jullie onze feestelijk – hoe kan het ook anders? – aangeklede stand weer wisten te vinden. We gingen dit keer helemaal los met onze vilten slingers, papieren sneeuwvlokken en de cotton ball lights (alle drie ook uitermate geschikt als kerstversiering). 

Een kleine impressie voor degene die het moest missen. Lees meer...

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 2015 door Sabien Engelenburg

Advent kalender DIY

23 november 2015 09:40:38 CET

Stond ons hoofd vorige week nog niet naar kerst, nu het langzaamaan wat kouder begint te worden sluipt er stiekem al wat kerstdecoratie ons huis binnen. Het is dan ook een mooi moment om na te denken over een leuke advent kalender. Wie kent ze niet? De kartonnen kalenders met genummerde ‘luikjes’, met daarachter een (vaak niet zo lekker) chocolaatje. Niet echt een verrassing toch! Het zou toch veel leuker zijn zo’n kalender zelf te vullen? Lees meer...

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 2015 door Sabien Engelenburg

Zeefdruk windmolenposter

29 april 2015 10:54:13 CEST

Vers van de pers! Onze nieuwe windmolen poster. De poster is net als de ijsjes poster in Amsterdam gezeefdrukt. Door deze bijzondere techniek zijn de kleuren extra intens en spat het neon stokje van het papier.
De poster brengt een coole zomerbries in huis.

Ik draai, ik waai zoals je ziet.
Zolang de wind blijft blazen, 
treur ik niet.
 

0 Comments | Geplaatst in 2015 door Sabien Engelenburg

Eco Paper Tape

9 maart 2015 10:46:27 CET

Dit eco paper tape wordt in Nederland gemaakt en wij hebben een kijkje mogen nemen tijdens het productieproces.

En dit is dan het eindresultaat! Twee rollen een met vrolijke boompjes en een met zomerse ijsjes!

0 Comments | Geplaatst in 2015 door Sabien Engelenburg

Nieuw! feesthoedjes

15 januari 2015 12:47:38 CET

Wat worden we zelf blij van ons nieuwe product! Het is zo leuk om te zien wat er in mensen veranderd vanaf het moment dat ze een feesthoedje op zetten. Zet dus snel iemand in de spotlight en stuur dit mooie feesthoedje op als anzichtkaart. 

Lees meer
1 Comments | Geplaatst in 2015 door Sabien Engelenburg

1 artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in