Lekker ongegeneerd bij iedereen binnenkijken op elk gewenst moment, wie houdt er niet van? Wij vinden het heerlijk om andermans creatieve uitspattingen te bewonderen en zeker als er meerdere huizen gebundeld zijn in een fijn boek als 'Creative Family Home'. Ben jij op zoek naar - kleurrijke - inspiratie, dan is dit boek zeker een aanrader!

Extra lange weekenden zoals het paasweekend zijn - zeker als ze slecht weer voorsprellen - uitermate geschikt om eens lekker weg te dromen bij andermans interieur en ideetjes op te doen voor dat van jezelf! In dit boek vind je de meest inspirerende familiehuizen waar design moeiteloos wordt afgewisseld met vintage, zwart-wit met bonte primaire kleuren en toffe kringloopvondsten met de laatste trends.

Leuk weetje: het huis van Sabien (zie de bovenste en onderste foto) staat in dit boek! De super knusse kamers van haar dochters, de gezellige eetkeuken gevuld met vintage vondsten en de woonkamer met het vrolijke retro behang. Dat alles gecombineerd met toffe producten uit onze eigen collectie, maar uiteraard ook met items van andere designers. 

Nieuwsgierig? Je bestelt het boek hier

P.S. Hou ons blog in de gaten, want binnenkort volgt er een exclusieve binnenkijker bij Sabien thuis.