Waar wij ook gaan, wij nemen altijd onze favoriete ENGEL. items mee! Een dagje dierentuin? Dan vullen wij onze grote pylonnen rugzak met broodjes, drinken en appeltjes. Een nachtje in een hotel met een lieve vriendin? Hop, alle maskertjes en smeerseltjes in de fijne nieuwe weekendtas met feesthoedjes print. En in de herfstvakantie naar zee? Dan krijgt ieder kind zijn lievelingtas mee. In dit geval de ijsjesrugzak met daarin kleurtjes en stiften, want tekenen is wat dit kind het liefste doet.

Omdat wij heel blij worden van de wind door onze haren, het geluid van de golven en zand tussen onze tenen ging dit keer ook onze nieuwste slinger mee, in Zeeland is het immers altijd feest! Kopjes koffie bij de strandtent, eindeloos vliegeren en als kers op de taart: Zeeuwse mosselen bij een ondergaande zon!

Deze toffe nieuwe - binnenkort verkrijgbare - vlaggetjeslijn telt maar liefst 22 vlaggen in onze favoriete ENGEL. printjes. Te denken aan de beroemde appeltjes, olifantjes en windmolentjes, maar uiteraard ook met 'nieuwkomers' zoals de pylonnen, de groene ruitjes en de vrolijke gele feesthoedjes. Kijk ze eens vrolijk wapperen tussen de golfbrekers.

Wil jij weten wanneer deze slingers beschikbaar zijn meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram voor de laatste nieuwtjes!