The word is out: de nieuwe tassen zijn binnen! Misschien zag je ze al op Instagram - volg je ons al? - voorbij komen, wellicht bij één van onze verkooppunten. En je kon ze al zien in de blogpost over ons kantoor. Strepen! Regenboogstrepen en blauw met rode strepen, wij zijn door het dolle, zo tof vinden we ze geworden.

Naast deze twee nieuwe prints voegde we een nieuwe modellen aan onze collectie toe en lieten we van alle combinaties ook etuis maken. Hoe tof is deze nieuwe rugzak met de naam Flip. Vanwege zijn 'flap', die je dichtmaakt met een drukknoop, vervolgens oprolt en vast zet met de aluminium haak. Wij vinden hem cool voor groot en klein!

Ook nieuw zijn de modellen hierboven. De weekendtas sluit hetzelfde als de Flip (en is er ook in de rood/blauwe streep) en is ideaal voor een weekendje weg, er past lekker veel bij én je kan ermee gezien worden. Aan de binnenkant van alle tassen vind je het heuse ENGEL. naamlabel, zo kan de eerlijke vinder de tas altijd bij je terug brengen. Je zou natuurlijk wel gek zijn als je deze tas ergens vergeet!

Last but not least ontwierpen we een super stoere donkerblauwe Zipper. Je ziet er niks van, maar inmiddels zijn al onze tassen gemaakt van gerecyclede petflessen. Je weet wel, die flessen waar jij je frisdrank uit drinkt. Wel zo milieuvriendelijk. Wij zijn heel erg benieuwd of jij al een nieuwe favoriet hebt en welke dat is, laat je gezellig een reactie achter?