Oh, wij zijn zo blij, in juli krijgen we heel veel nieuwe producten binnen. Waaronder ook bestaande items in een nieuw tasje...we bedoelen natuurlijk jasje, je kon ze hier al bewonderen. En omdat we echt niet langer meer kunnen wachten - sommigen van jullie ontvingen vanmiddag al een nieuwsbrief - presenteren we vandaag onze nieuwe serviessetjes in samenwerking met niemand minder dan Famille Summerbelle.

Wij zijn al jaren fan van Julie Marabelle, illustratrice en oprichtster van Famille Summerbelle. Zij maakt de mooiste illustraties, geweldige papercuts en prints die ze verkoopt in haar webshop. Waar ze overigens nog veel meer moois in verkoopt. Daarnaast runt ze een inspirerend blog en kun je haar ook volgen op Instagram. Je snapt dat wij mega trots zijn op deze twee vrolijke setjes, bestaande uit een ontbijtbord, een kommetje en een beker! 

 

Om dit te vieren bakten we overheerlijke bosbessen cupcakes van Laura's bakery, deze zijn bijna té lekker en moet je dus zeker een keer maken! En, misschien zag je ze al stiekem voorbij komen, naast de pastel kleurige bekers zijn er nu ook taartbordjes in dezelfde fijne zoete kleurtjes. Deze zijn net als de tassen en de Famille Summerbelle kindersetjes vanaf 7 juli verkrijgbaar. Dat klinkt heel ver weg, maar dat is al over een kleine twee weken!

Uiteraard zouden we geen ENGEL. heten als je het niet allemaal lekker zou kunnen mixen en matchen! Wil jij er zeker van zijn dat je over twee weken zo'n tof kindersetje of een stapel taartbordjes in huis hebt? Bestel ze dan alvast in de webshop, wij versturen ze zodra ze er zijn. Vergeet niet een kijkje te nemen bij de nieuwe tassen!