Wat was Flavourites een mooi feest! Moe, maar super voldaan kijken we terug op drie fantastische dagen: zo leuk dat jullie onze feestelijk – hoe kan het ook anders? – aangeklede stand weer wisten te vinden. We gingen dit keer helemaal los met onze vilten slingers, papieren sneeuwvlokken en de cotton ball lights (alle drie ook uitermate geschikt als kerstversiering). 

Een kleine impressie voor degene die het moest missen. 

Speciaal voor Flavourites én ons 10-jarig bestaan bedachten we de ‘Strijk je rijk’ actie! Door met ons applicatiesetje je eigen t-shirt, tas, romper of kookschort te ontwerpen en deze op Instagram te delen maakte je kans op – hou je vast! – een gouden strijkplank. Er werd druk gestreken en we zagen al een aantal fraaie creaties voorbij komen. Hou ons Instagram account goed in de gaten voor de bekendmaking van de gelukkige winnaar, waanzinnig spannend natuurlijk!

Behalve van ons eigen feestje genoten we ook van iedereen die ons een bezoekje bracht en van alle deelnemende webshops, want ook wij vonden het heerlijk om even een rondje te lopen en ons te verlekkeren aan al het moois wat er te zien was!

Uiteraard zijn we volgend jaar weer van de partij. Jij ook?