Handlettering is deze dagen niet meer weg te denken uit ons bestaan, overal waar je kijkt kom je de mooiste creaties tegen. In je favoriete koffietentje op een mega groot schoolbord, op de etalageruiten in de binnenstad, maar ook in het magazine van de supermarkt! Je kunt er niet om heen: handlettering is hot!

Wil jij je vriendin een lief kaartje sturen, een persoonlijke boodschappen toevoegen aan het cadeautje voor je moeder of je eigen mini poster - bijvoorbeeld met de tekst 'cool kids don't sleep' - maken voor op de babykamer? Dan kun je natuurlijk op zoek gaan naar een workshop bij jou in de buurt, maar je kunt ook aan de slag gaan met dit DIY-pakket van Imakin.

Bak je lievelingstaart (of de gezonde appelcake van de foto, het recept vind je hier), zet een grote pot thee en ga lekker aan de slag. In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt om de tofste quotes vast te leggen op papier, met de duidelijke instructies maak je in een handomdraai de mooiste kaarten en stickers!

Fijn weekend! X

P.S. De taart presenteer je natuurlijk op ons vrolijke bamboe servies, wat wij onlangs uitgebreid hebben met prachtige uni kommetjes!