Hoewel deze schattige engeltjes van Jurianne Matter het hele jaar kunnen zijn ze natuurlijk uitermate geschikt om je huis me te decoreren in de donkere decembermaand. We zagen ze op Instagram al voorbij komen in de kerstboom, wij gebruiken ze om de feestelijk gedekte kersttafel mee aan te kleden.

Zoals we in de vorige blogpost al schreven zijn wij dol op kerst, niet alleen vanwege alle toffe items om je huis mee te versieren, maar ook omdat we even lekker tot rust kunnen komen en tijd hebben om te genieten van al onze liefsten, die deze kerst allemaal een eigen engeltje op hun bord gaan vinden. Je kende misschien al de prachtige Himli engeltjes van Jurianne en nu hebben wij onze webshop aangevuld met deze Fridur mini engeltjes, in kleurencombinaties zoals alleen Jurianne die kan bedenken.

En omdat het geen kerst is zonder krans namen wij ook de Twig leaves in ons assortiment op, de mogelijkheden met deze zwarte blaadjes - in verschillende maten - zijn oneindig. De blaadjes zijn allemaal voorgestanst en omdat je er een soepele metaaldraad bij krijgt maak je in een handomdraai deze subtiele krans. Na kerst laten wij hem lekker hangen!

Jurianne heeft al meer dan eens bewezen de koningin van de papierkunst en mooie printjes te zijn: engeltjes, wensbootjes, boompjes, bloemen en blaadjes, je vindt ze allemaal in onze webshop. Maar bekijk vooral ook even haar nieuwe 'Sky tassen', wij weten zeker dat je die ook het einde vindt, want wie vervoert zijn dagelijkse boodschapjes nou niet graag in een toffe tas? Op je verlanglijstje dus!

Fijn weekend!