Eindelijk was het zover! Na een lange zoektocht en het ontwikkelen van ons nieuwe product Pom by Engel. konden we tijdens de kleine fabriek eindelijk alles presenteren. Het begon allemaal 2 jaar geleden toen Jurianne Matter mij prachtige foto's liet zien van een serie Pom's. Ik vond ze prachtig en kreeg meteen de neiging om ze in allerlei kleuren te vouwen en mijn leven te versieren met deze prachtige bloemen. Eerst ben ik zelf gaan vouwen en daarna ben ik op zoek gegaan naar plekken waar deze poms te vinden zijn en gemaakt worden. Tijdens mijn zoektocht kwam ik er al snel achter dat ze in Europa niet zijn te krijgen. Zoiets moois, dat moest ook een plekje in Europa krijgen. Dit was het begin van een nieuw product: Pom Rouge, Pom Blanc & Pom Bleu. En nu is mijn nieuwe motto: 'Het leven is een feest maar je moet zelf de Pom's ophangen!'

Het logo en de verpakking van de setjes met 3 Pom's zijn ontworpen door Anne Oldekalter van 'La Farme'. De fotografie en styling is gedaan door Sanne & Anke van Stylecookie.nl. Het was voor mij een feest om met zulke creatieve dames samen te werken. Achter mijn computer vandaan ging mijn bloed weer stromen.

En daar stonden Aisa & ik dan trots op de eerste beurs waar we onze Pom's en andere nieuwe producten presenteerden. We hebben het twee dagen erg druk gehad en vonden het allebei erg leuk om klanten te ontmoeten, nieuwe buitenlandse klanten kennis te laten maken met onze producten en heel veel creatieve mensen te ontmoeten die zich lieten inspireren door onze mooie en vrolijke stand. Eén van deze klanten was Agata van ra-fa-kids gelukkig was zij zo slim om foto's te nemen die we van haar mochten gebruiken. De beurs was een groot succes. Alle mensen die Pom hebben besteld moeten nog even geduld hebben want pas eind augustus leveren we ze uit.

Een dag zonder lach is geen dag bij ENGEL. Aisa je bent fantastisch!