Vrije middagen - voor de meeste de woensdagmiddag - moeten gevierd worden! Allereerst met een gezellige lunch, gevolgd door eindeloos buitenspelen, een film kijken met een bakje chips, alle Barbies uit- en ook weer aankleden of een potje voetballen met vriendjes. Maar een échte feestmiddag begint met een fijn gedekte tafel, poms en bamboe servies.

De ENGEL. tasjes - verkrijgbaar in verschillende printjes en modellen - kunnen aan de kant zodat het grote smikkelen & smullen kan beginnen! De dames kiezen vandaag een lekkere ham/kaas tosti. De bamboe schaaltjes zijn gevuld met snack aardbeitjes - die zijn zó lekker - en komkommertjes. Als toetje mogen ze ieder een spekje uitkiezen.

En zeg nou zelf, limonade uit zo'n gezellige beker mét vrolijke rietjes is toch veel lekkerder? Dat alles veel lekkerder smaakt van het bamboe servies hoeven we jullie niet meer te vertellen. Zowel bamboe kinderset 'Tent' als de roze 'Ice cream' set zijn vanaf eind juni weer leverbaar, dus ruim op tijd om mee op vakantie te nemen.

Wij genieten altijd enorm van zoveel geklets en gegiechel (doen jongens vast ook) aan tafel, jullie hopelijk ook!

Morgen is het weer zover: alvast een fijne woensdagmiddag!