Zoals gezegd pakt ENGEL. elke gelegenheid aan om een klein feestje te vieren, zo ook met Pasen. Vrij voorspelbaar, maar o zo leuk, halen wij ook nu ons bamboe servies uit de kast. In een handomdraai toveren we een heerlijk ontbijt op tafel, waarvan we uitgebreid genieten. Bont gekleurde eieren, chocolade hazen en piepkleine gele kuikentjes, wij zijn er dol op!

Haarbandjes met hazen-oortjes, wie kan die nou niet weerstaan? Aan tafel dus allemaal kleine paashaasjes! En uiteraard zijn ook onze vrolijke rietjes van de partij! De bamboe schaaltjes kun je fijn vullen met vers fruit of eieren - hard gekookt, zacht gekookt of scrambled - of yoghurt.

En - let nu goed op! - om jullie in de feestvreugde te laten delen geven we twee sets van onze bamboe bekers weg! In elke set zitten maar liefst zes bekers in de meest fijne kleuren, ideaal voor de (Paas-)ontbijttafel, in de tuin, op de camping of gewoon voor op de bank.

Kans maken op zo'n set is super simpel, laat hieronder een enthousiaste reactie achter en wie weet staan deze leukerds op jouw tafel met Pasen! Dinsdag maken we de twee gelukkigen bekend.

Jessie en Ilona, jullie hebben allebei zo'n fantastische set bekers gewonnen, ze komen zo snel mogelijk jullie kant op! Voor alle andere deelnemers: hou ons blog goed in de gaten, binnenkort komen we met een andere toffe giveaway!

Fijne Paasdagen!