Wat zagen wij veel mooie dingen op Show Up, hét event voor de Home & Gift branche. Hier komen alle inkopers van woon- en cadeauwinkels, kindershops, warenhuizen en webshops kijken wat de inmiddels ruim 250 deelnemende leveranciers het nieuwe seizoen te bieden hebben. Uiteraard stonden wij er ook met onze goedgevulde Engel. stand.

 

Het is bijna onmogelijk – want er was teveel moois om op te noemen - onze drie favorieten te laten zien, maar we wagen een dappere poging. En dan vergeten we er vast ook nog heel veel. Stephanie trapt af met haar lijstje, in willekeurige volgorde.

 

De lees- en zonnebrillen van See Concept, hippe montuurtjes in talloze kleurtjes en verschillende sterktes (alleen plus) voor een zacht prijsje. Zo’n toffe leesbril – hier mag je mee gezien worden - kost namelijk nog geen dertig euro. 


Mega grote kleurplaten, muurstickers, posters en nog veel meer van Makii! Het coole van Makii: voor kinderen, maar niet kinderachtig!

Steef wordt ook blij van de metalen vogels van (duh!) Metalbird. Een prachtig cadeau, voor iemand anders óf jezelf.  Voor deze pareltjes, die je in je favoriete boom ‘prikt’ (wel even een hamer gebruiken), geldt: ze worden steeds mooier, want het cortenstaal kleurt onder invloed van de weersomstandigheden mooi roestbruin.

Sabien en haar roze Keecie tasje zijn op elke beurs onafscheidelijk en laten zij nou met hun tasjes op Show Up staan. Heel veel verschillende modellen in diverse kleuren, maar allemaal met zo’n fijne witte Keecie print aan de binnenkant: wij van Engel. houden ervan!

 

 

Jurianne Matter heeft ook een fijne stand en mag in ons lijstje niet ontbreken, Sabien en Jurianne kennen elkaar al jaren en binnenkort wordt de Engel. webshop aangevuld met haar prachtige nieuwe design: Blatt. Wij kunnen niet wachten!


Super mooi vonden wij ook de ‘expo’ van Juliette Warmenhoven, zij stelde haar werk ‘Everyday Growing’ tentoon. Vooral de gestapelde kommen ‘nest bowls’ (niet op de foto, maar wel op haar site te bewonderen) en de prachtige lepels maakten indruk.

Echt, er was weer veel moois te zien in Vijfhuizen, we verheugen ons al weer op de volgende editie. Uiteraard gunnen we jullie dan weer een kijkje achter de schermen!


Styling en fotografie by: Jessica Wansink