Wij waren (zijn!) er weer bij hoor, op show UP! Even leek het helemaal mis te gaan, onze pallet met spullen verdween op mysterieuze wijze van onze laatste beurs in Parijs, gelukkig was deze net op tijd terug om deel te nemen aan deze toffe trade show, waar wij met veel plezier onze klanten en onze die-hard ENGEL. fans ontmoeten.

Uiteraard brachten wij al onze fijne, vrolijke spulletjes mee. Zo ook ons bamboe servies, zowel het uni servies als de pastelkleurig geprinte variant én onze allerlaatste aanwinst: het circus servies! Uiteraard hebben we onze hele stand versierd met de vrolijkste ENGEL. slingers en de nieuwste sets honeycomb ballen. Lees daar hier alles over.

Dolgelukkig zijn wij met onze nieuwe tassen, nog even geduld, dan kan jij ze ook bewonderen én kopen in onze webshop. En naast de consumenten rollen ENGEL. cadeaupapier - hoe cool is dat? - die we op show UP presenteren stellen we ook onze nieuwe collega Dewi aan jullie voor, is het geen leukerd? Wij zijn heel blij dat zij ons team komt versterken, samen maken we er een feestje van!

Wil jij haar ook ontmoeten en onze nieuwe artikelen bewonderen? Je kunt nog in de auto springen, we staan er nog de hele dag!